02 marraskuuta 2012

Zooplussan tilaus

Tilasin viime viikolla Tyynelle muutaman jutun Zooplussasta.*


Ulkona on alkanut pimenemään hurjaa vauhtia ja meidän lenkkireitti menee vilkkaan autotien vieressä. Sen takia päätin sitten tilata tolle yhdelle tohelolle takin, joka varmasti ilmoittaa kaikille missä koira menee. Takki oli vaan omaksi sekä Tyynen harmiksi vähän liian iso :(. Mittasin selän pituudeksi 50 cm, mutta 45cm olisi ollut parempi. Sivulta löytyi nimittäin arvostelu eräästä toisesta takista enkkubullin päällä, ja tuo koko oli ollut 7kk ikäiselle passeli. No, se oli eri takki, dorf! En jaksa kuitenkaan mitään palautusrumbaa, joten aion varmaan vaan vähän tuunata takkia pyrstöstä lyhyemmäksi. Takki maksoi 25e. 

Tilasin myös tommoisen klikkerin, johon tarvitsen kyllä hieman käyttövinkkejä (varmaan youtubesta pitää katsoa). Pitäisi saada vähän tota hihnakäyttäytymistä hiottua paremmaksi. :) Maksoi vain 2e (faunattaressa miltein samanlainen oli 9,90€).
Kumiluut oli 4-9e. Tuon sinisen Tyyne silppusi saman tien pitkin mattoa, mutta nuo kaksi on kestänyt vielä toistaiseksi. Tilaus maksoi yhteensä n. 40e (yli 39e tilaukset ilman toimituskuluja) ja ensi tilauksesta sai -10% alennuksen. Tilaus tuli muutamassa päivässä ja maksoin tilauksen Paypalilla.  Ainut mikä ärsyttää, on nuo Zooplussan epäselvät nettisivut... ne on vaan jotenkin todella sekavat :D 

6 kommenttia:

Elena kirjoitti...

Naksun käyttöön kannattaa perehtyä tosi huolellisesti että ei palkitse väärästä asiasta, jota alussa tapahtuu lähes kaikilla kerran pari... Ja tietysti ensin täytyy muistaa ehdollistaa koira tutussa ympäristössä naksulle että siitä on jotain hyötyäkin siellä ulkoilmassa. Mutta pidemmänpäälle oikein käytettynä tosi tehokas ja hyvä apuväline. Meillä naksulle ehdollistettu niin kissat, koira kun hevosetkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää ihan dildolta tuo pinkki luu :D

Mirette kirjoitti...

Elena: joo pitää kyl perehtyä asiaan ennenku alkaa nakuttelemaan. :)

Anonyymi: Jep :D meinasin kirjottaa tohon että näytti kun olisin tilannut kasan dildoja.. mut emmä sit viittinyt :D

Kissankulta kirjoitti...

Naksulla kannattaa aloittaa ensin niin, että opettaa koiralle, että naksahdus tarkoittaa namia. Eli *naks* namia, *naks* namia, *naks* namia jne. Sitten kun koira on oppinut mitä naksahduksesta seuraa niin sitten aletaan vaatimaan enemmän.

ReBe kirjoitti...

Ihana tyyne. Sille tuli joulu etukäteen ;)
<3

Anonyymi kirjoitti...

Muutama vinkki yleisestikin hihnakäytökseen ja siihen, kun koira ei halua liikkua samaan suuntaan. Panta kaulaan. Enkkubullan kokoisen koiran kanssa vetokisaan lähteminen varsinkin valjaissa on aivan turhaa. Sitten otat herkut taskuun ja, kun koira ei halua liikkua (valkkaa semmonen lenkkireitti harjoituksiin ettei se jäisi siihen autotielle/ihan viereen. Joku puisto tai vastaava ois hyvä..) pyydät sen luokses ja näytät ne namit sille. Ellei liiku niin vähän painetta hihnasta (siksi se panta eikä valjaat, koska valjaissa painopiste kohdistuu niin, että kun se rötkähtää maahan sitä ei siitä liikutellakaan). Ellei vieläkään liiku jätä siihen. Moni koira on niin emäntänsä
perään, että kyllä se mukaan lähtee. Tyynelle toi on selkeesti hauska leikki, kun sä yrität sitä
nostaa ja kaikkea, se pelleilee ja niskuroi. Koska se on aina ennenkin saanut tahtonsa läpi sillä tavalla.