02 marraskuuta 2012

Red lips


Yllä olevan meikin väsäsin pääpiirteittäin No7-uutuuksilla, jotka lymyilivät saamassani lahjakassissa. Kassi sisälsi Colour Calming primerin,  Stay Perfect luomiväri trion, Fanomenal ripsarin ja  Moisture Drench Huulipunan.  
Fanomenal Lashes lupaa pidemmät, tuuheammat ja jopa 100% täyteläisemmät ripset. Minun mielestäni tämä oli hyvä perusripsari. Harjaspää oli erilainen kuin kuvittelin ja aika suttuinen. Levityksen aikana mascara kuitenkin levittäytyi hyvin eikä jäänyt klimppiseksi. 
Kuvat puhuvat mielestäni paremmin kuin selittelyt. :)
Mainitsin myös aikaisemmin että näissä No7-luomiväripaleteissa oli paljon pigmenttiä. Saamani Classic matte oli kuitenkin levityksen jälkeen aika vaaleahko. Eli tämä sopii hyvin arkikäyttöön. Olen jo niin tottunut että jokaisessa käyttämässäni luomivärissä on edes tilkka helmiäistä ja täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin enemmän tämän sarjan luomiväreistä, jossa oli hieman helmiäistä. Varsinkin ihana sininen Blue Wave-paletti. 

Tämä no7 Colour Calming primeri oli yksi kiinnostavimmista jutuista. Tämä tuote on siis suunniteltu nimenomaan rauhoittamaan punakkaa ihoa. Voide on oikeasti vihreää ja itse aluksi kauhustuin kun se ei tuntunut kunnolla sulautuvan ihoon. Levitin päälle kerroksen meikkivoidetta, joka sitten auttoi asiaa. Huomasin että ennen tämän käyttöä kannattaa kuoria iho huolellisesti.. itselläni nimittäin tuli kunnon viherkertymät kaikkiin naaman kuivakohtiin.  Uskon että parin kokeilukerran jälkeen oppii paremmin annostelemaan tuotetta oikein. Pienikin tippa riittää koko naamalle, eli tuote on erittäin riittoisaa. 

Löytyikö mitään kiinnostavaa/Tuliko kysyttävää? 

5 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Nuo punaiset huulet sopii sulle kuin nakutettu. Oot niin kaunis, huooooh :D

Joanna kirjoitti...

AAAAAAAAAAA oot upea!!! ♥

Laura:-) kirjoitti...

Okei mademoiselle,

you are hot! Ens kerralla kun vihaat sun elämää, raahaan sut korvasta peilin eteen!

Ärrr.

Mirette kirjoitti...

Mirka: Hihi, kiitoksia paljon <3 Punanen huulipuna kyllä iskeytyy mun mieleen aina kausittain. Sopii kivasti mun mielestä vihreän kanssa ja yllättävän hyvin myös punaisen tukan kanssa :)

Joanna: Ääää, kiitos :')

Laura: hhahaha, kiitos :D anteeks!

RagDoll kirjoitti...

Voi Mire. Senkin nukkehuuli. Käy kyllä loistavasti tuo puna! Kaunis oranssinpunainen. Lööv lööv. ;)