20 marraskuuta 2012

Pikkujoulu hapsiainen

Todays Work outfit.
 Harakkafiilis on myös levinnyt pukeutumiseen. Olen marraskuun aikana ostanut jo kaksi kimalleneuletta. Siis toistan, kimalleneuletta. Yritän silleen hitaasti ja pikkuhiljaa hieman muokata tyyliäni vähän uskaliampaan suuntaan. Tai siis, kun nyt olen aina ollut aika perustylsimyshuppari-pukeutuja... niin tämä on jo edistystä. En haluaisi kuitenkaan ostaa mitään turhia kausituotteita, koska veikkaan että heti kun pikkujouluseason on ohi, nämä kimallepimalteet jäävät masentumaan kaapin perukoille.  Juuri siksi, pohdin tämänkin neuleen ostamista niin pitkään, että se meni alennukseen :D Löytäisin vaatekaupoista ihan hulluna vaikka mitä kivaa... mutta joku kulutushysteriasta kiljuva pikku hapsiainen on alkanut aika ajoin kolkuttelemaan olkapäähän. "Sä et tarvitse tota". No palailen tähän aiheeseen varmaan vielä myöhemmin. 


Ainiin, yksi hyvä puoli tässä neuleessa myös on. Tyynen kynnet pysyy hyvin kiinni. Aion huijata kaikkia että nämä purkautumat kuuluvat asiaan. 

11 kommenttia:

Rebell kirjoitti...

Mä painim myös saman ongelman kanssa nimittäin kimalle neuleet! Mulle on muutenkin hankala löytää kivoja vaatteitä ison kokoni takia mutta silti Seppälän great girls malliston kimalle neuleet vei sydämmen!! :) Oon pitäny sun tyylistä jo pitkään! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana neule, sopii älyttömän hyvin sun tukankin väriin! täys kymppi. Ja kateus herääkin et mistä toi neule on?? D:

Mirette kirjoitti...

Eemeli: Haha mullakin on Gg:ltä se Sininen kimalle. Se ggn pienin 38/40 on mitotuksiltaan just passeli kun normi 38/40 olis liian pieni :) ja tykkään et on vähän löysempl!

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: hih! Tämä on seppälästä :)

eekku kirjoitti...

kiva pusero ,tuliko kirje ? saat esitellä sen blogissa ,mut pakko ei oo =)

Anonyymi kirjoitti...

Sulle käy harmaa ihan älyttömän hyvin, oikein LOISTAT nainen! :)

Mira kirjoitti...

Kimalteet best! Just hipelöin himoissani henkkamaukalla glitterfarkkuja. :( Oot niin kuuma et kuolattaa. <3

Anonyymi kirjoitti...

oot hoikistunu kyllä ihan älyttömästi :) saako udella kuinka monta kiloa on lähteny?

Mirette kirjoitti...

Eekku: Tuli, kiitoksa! Se oli suloinen :) Täytyy esitellä kun kerkiän!

Anonyymi: Heh, kiitos. Blibling!

Mira: Mäki testasin semmosia :D mut ne oli liian jähmeet. :) <3

Anonyymi: Heh, en tiedä mistä se johtuu, et oon nyt saanu lähiaikoina pari samanlaista kommentia.. mut siis, puntarin mukaan en ole laihtunut yhtään moneen kuukauteen :/ :0 eli siis en yhtään...

eekku kirjoitti...

no hyvä että tuli ja tykkäsit ,minusta se oli niin sulle tehty =)jos et kännykässä käytä nii jotku käyttää laukkukorunaki =)

Mira kirjoitti...

Mulle ne oli vaan vitusti liian pienet. :D