08 marraskuuta 2012

Peeloilua puskassa

Päätin vapaapäivän kunniaksi kuvailla itseäni kerrankin jossain muualla kuin sisällä tai siiderilasi kädessä.


Jee mulla on uusi takki (jota vihaan, koska en saa vetskaria koskaan kiinni). On se muuten ihan kiva. Ostin tämän stadiumista äitiltä saamillan synttärilahja-rahoilla. Kysyin vielä luvan, että onko ok jos tuhlaan talvitakkiin, hah. Toivon että tällä pysyn lämpimänä kun jäätävä talvi iskee. Tosin pidän sitä jo nyt vaikka pakkasta on ehkä -1. :D


Alla oleva neule on Jackpotin ja aitoa villaa. En kerrankin tarvinnut paksua hupparia takin alle, vaan tuolla pärjäsin oikein hyvin :) 
Paita: Jackpot - saatu. 
Hai-kumpparit ostin itselleni viime viikolla lahjaksi. Ja ne on aivan fantastisen täydellisen ihanat ja parhaat. Ei tekisi mieli käyttää muita kenkiä enää ollenkaan! :D Nämä olivat 50e Citymarketissa. Vihdoinkin ne on minun! Olen oikeasti kuolaillut näitä kumppareita varmaan kaksi vuotta, joten oli jo aikakin :)
Hyi, hidious. Tämän takia en hymyile, koska näytän ihan... ällöltä ja mun silmät on liian syvällä naamassa. :D

Kukkuu!

Semmosta. Tuli ainakin liikaa kuvia. Onkos teille tullut jotain uusia syksyn/talven pakko-ostoksia?

7 kommenttia:

Mirppu kirjoitti...

Vitsi kun toi neule sopii sulle niin hyvin!! Onneks valkkasit sen <3

Päivi kirjoitti...

Höh! Näytät mun mielestä just ihanalta tossa hymykuvassa. :) Söpö hymy ja punaset hiukset&huulet hehkuu hillityn värisiä vaatteita ja ankeankaunista taustaa vasten. Ihan kuin joku metsänhenki. :)

Anonyymi kirjoitti...

Näytät just nätille kun hymyilet! Lisää hymyjä kaunis Mirette :)

Mira kirjoitti...

IHANA TAKKI JA TÄYDELLISET SAAPPAAT! sä näytät niin maagiselta, ikävä!

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kumpparit! Passaa sulle. Ja sä oot himoinnut niitä joku 4 vuotta :D! -A

Katri kirjoitti...

Oii, minäkin haluan Hai-saappaat! Olen ihastellut niitä niin pitkään, tosin punaisina tai keltaisena. Olisi mahtavaa kalhata menemään loskassa kengissä, jotka ovat oikeasti vedenpitävät ja villasukkien kanssa varmasti lämpimätkin.

Anonyymi kirjoitti...

Keltaiset 38-hait jåi tytöltä pieneksi. Ovat hyväkuntoiset! Tahtoisko joku,voisin antaa ilmaiseksi tai vaihtaa muunvärisiin !