01 marraskuuta 2012

No7 värikosmetiikka

Olin maanantaina A21 Cocktail Loungessa pällistelemässä No7-meikkiuutuksia.
Meikkiuutuuksista löytyi muutama aika mielenkiintoinen tuote. Itselleni parhaiten mieleen jäi erittäin pigmenttiset luomivärit, shimmerivoide!! (shimmeri 4-ever), Silmienrajaus tussi, vihreä ihonsävyä rahoittava primeri ja ihanat kynsilakat. 

Mirppu! Mirpun kanssa kannattaa hengata, koska sillä on kavereita, joilta saa pullaa. 

Ja tässä itse kirjoittaja mälläämässä käsiään shimmeriin. Olen oikeasti kunnon shimmerbling-harakka, ettei mitään rajaa. Kimalteiden lisäksi myös tuoksut aiheuttaa mussa hirveän testailu-tarpeen :D

Oooo, shimmmm! Miettikää nyt tota poskipäillä ja kulmaluulla... (mietin kyllä ja nään itselläni läikikkään shimmerfailin) mutta siis yleisesti!

Tilaisuudessa pääsi testailemaan meikkaajien avustuksella No7 Moisture Drench-huulipunaa.  Itsehän edustin taas itseäni ja älykkyyttäni papukaija merkein. Meikkitaitelija sanoi minulle meikkauksen yhteydessä, että minulla on "vuosiluku-huulet". Näytin hänelle käsiäni ja totesin riemuidioottina: "Joo, mulla on myös vuosiluku-kädet". Meikkaaja naurahti ja sanoi, että "eihän sitä tarkoittanut, vaan sitä, että mun huulet on kuin 20-30-luvulta". Hetken saatoin tuntea pientä häpeää. 
Halutessaan olisi päässyt myös lakkauttamaan kyntensä, mutta siihen en sitten enää viittinyt... tiedä mitä  mitä älynväläyksiä olisin suustani siinä vaiheessa päästänyt taas vaihteeksi :D

Tarjolla oli myös herkullisia drinksuja. En muista mitä omassa juomassani oli; mutta muistaakseni ainakin vadelmaa ja pomengratea (onko toi sana, tä)? Oli kyllä todella herkullista!

Saatiin mukaan myös muutama tuote kotiin. 
Kotona oli pakko testata heti uutta huulipunaa. Kyllä oli himalook fab kun hilluin yöpaita päällä huulet punasena. Voisin harrastaa tätä useammin. Vaikka onkin kotona, se ei tarkoita sitä, että ei voisi olla fabolous! :D... tai punaa huulissa... en omasta hohdokkuudesta mene takuuseen.7 kommenttia:

anna kirjoitti...

Voi että miten kiva sävy, harmi etten ite päässy paikalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Olipa ihanan iltavimmainen postaus :D

Anonyymi kirjoitti...

Mmmm.. <3 Viimeinen kuva! Terveisin täysin hetero naispuolinen lukijasi :D

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä sopii upeasti tuo hiusväri sulle! :) Itse olen kanssa samaa sävyä koittanut, mutta kun oma juurikasvu on niin vaaleaa niin ei näyttänyt *ihan* yhtä hyvältä... :D Joku outo haalea porkkana vaan.

Mira kirjoitti...

NO AH MIKÄ KUUMIS, hajoooon tohon vikaan kuvaan! Terveisin useimmiten hetero naispuolinen ystäväsi.

Ja toi shimmer, shimmmmmmmmmmm

Maukku kirjoitti...

Noi siun hiukset! awawawahahah <333

Maukku kirjoitti...

Noi siun hiukset! awawawahahah <333