22 marraskuuta 2012

Lumenen Vadelma-ihmeet

Postilaatikkoon tupsahti muutama päivä sitten pari tuotetta Lumenelta. Itse olen aina tykännyt Lumenen tuotteista ja tästä blogistakin voitte löytää todisteeksi monta testailupostausta :D 
Testailuni aloitin näistä herkullisen värisistä Lumenen Rasberry Miracle -huulipunista, jotka sisältävät hoitavaa suomalaista vadelman siemenöljyä.
Sain sävyt 04 Syyskanervat (Oma lempparini), 06 Marjametsä, 07 Nuppuja ja 09 Kevätpäivä. Aaah ihania nimiä! :D Jos mulla olisi oma meikkisarja, voisin niin kuvitella millaisia nimiä niille antaisin XD... tosin ne eivät olisi näin ihania... enemmänkin "horopuna, pissis, emo, gootti, lahna" jne. 
Tässä vielä punat huulilla. Jokin tuossa Syyskanervan lilertavuudessa viehättää. Pitää joskus ottaa parempi naamakuva jossa väri hahmottuu paremmin. Sopii mielestäni tähän oranssiin tukkaan oikein hyvin! :)  Ylläolevassa kuvassa sävyt menee juuri päinvastaisesti kuin alla olevassa kuvassa :D 
No yleisesti minkälaiset fiilikset näistä punista jäi? Oikein hyvät! Laitoin heti samana päivänä kun punat sain, 04 Syyskanervaa huuliini töihin. Puna oli koostumukseltaan ihanan voidemainen, ja aika "jämäkkä". Jämäkkyys on hyvä, koska se tarkoittaa hyvää pysyvyyttä.  Tämä siis oikeasti pysyi huulilla todella hyvin ja vaati vain pientä lisäilyä neljän tunnin jälkeen.  

Voidemainen koostumus tekee punista myös aika mattaiset, eli kiiltoa näissä ei pahemmin ole, mutta pigmenttiä sitäkin enemmän. Tykkään! :) 

Kuluttajahinta näillä on 12,90€/kpl ja kaupoissa Jouluussa 2012. Täytyy itsekkin käydä tsekkaamassa mitä muita värejä tästä setistä löytyy! 

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

kivoja tuotteita oot saanut testiin =)

Mira kirjoitti...

Ihan maaginen toi Marjametsä! Ja toi lilahtavampi myös erittäin pro! OMNOM!

Ja sun on niin pakko saada oma meikkifirma, ostaisin Lahna-punaa ihan välittömästi. Sit mä tulisin vierailevaks suunnittelijaks ja lanseeraisin Paskahalvaus-meikkisetin.

janni kirjoitti...

määä haluan ton marjametsän! ihana :--)

Jetta kirjoitti...

En oo yhtään huulipunatyttö, mutta kaks noista sävyistä näyttää kyllä niiiiiin hyvältä sulla että melkein tekis mieli lähteä huulipupaostoksille!

mymlan kirjoitti...

haha mäkin ostasin heti lahna-nimisen meikkituotteen jos sellasen kaupasta bongaisin!! :-DD

mutta huulipunat näyttää kivoilta, pitää itelläki perehtyä noihin paremmin, ihan vaan sen takia että vadelma on mun lenpparimarja... :')

Katri kirjoitti...

Peruspunan ystävänä tykkään eniten tuosta Marjametsästä! :)