07 marraskuuta 2012

Kiehl's

Sain Kiehl'siltä testattavaksi n. kk sitten Nashi Blossom & Pink Grapefruit-Eau de toilette tuoksun ja minikokoisen Orange Flower & lychee- puhdistusgeelin ja vartaloemulsion.


Jokaisella Aromatic Blends –tuoksulla on oma ainutlaatuinen alkuperä ja tausta. Kiehl’s on varmistanut kunkin tuoksun ilmenemisen kaikkein puhtaimmassa ja tehokkaimmassa muodossaan seuraavilla vastuullisilla hankintamenetelmillä: 

Luonnollisten ainesosien uuttaminen: paikan päällä tapahtuva uuttaminen tehdään suoraan raaka-aineista höyrytetyn veden avulla, jolloin tärkeät öljyt saadaan talteen niiden ollessa tuoreimmillaan ja aromit voimakkaimmillaan. 

Kestävän kehityksen mukainen hankinta: ainesosat hankitaan tiloilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen mukaisiin toimintaperiaatteisiin ja tarjoavat jatkuvaa tukea paikalliselle yhteisölle. 

Aromaattinen uudelleentuotanto: tekniikka, joka mahdollistaa tuoksuainesosien luomisen laboratio-oloissa vahingoittamatta itse kasvia.

Kuulostaa siis aika hyvältä, eikö? 


Tuoksukuvaukset:

Nashi Blossom & Pink Grapefruit on jännittävä yhdistelmä Japanilaista Nashi-kukkaa ja vaaleanpunaista greippiä terästettynä inkiväärillä. Soijamaito ja myski tuovat tuoksuun pehmentäviä vivahteita.

Orange Flower & Lychee Eksoottinen yhdistelmä appelsiininkukkaa ja litsiä ripauksella hunajaa ja Marokon ruusua.
Itse ihastuin tähän kirpeään ja hieman "yrttiseen"  tuoksuun todella paljon. Tämä toimii kivasti arkituoksuna ja sitä voi ruiskutella pitkin päivää vähän runsaammallakkin kädellä :)

Minikokoinen suihkugeeli ja vartalorasva tuoksuivat myös kivalta, mutta itse tykkäsin enemmän Nashi Blossom & Pink Grapefruitista. Omalle herkälle ja helposti kutisevalle iholle rasva oli aavistuksen liian voimakasta... mutta olen käyttänyt sitä lähinnä silloin kun olen lähtenyt jonnekkin ulos, jolloin tuoksu ei ole niin voimakkaasti nenässä koko ajan. 

Hinnat: Eau de Toilette -tuoksu 100 ml (62 €), Pehmentävä puhdistusgeeli 250 ml (24 €), Kosteuttava vartaloemulsio 250 ml (26 €). Kiehl'sin tuotteita voitte käydä myös tsekkaamassa Kiehl'sin FB-sivulla.

1 kommentti:

Mira kirjoitti...

Aaaah nää vaikuttaa niin täydellisiltä, toi tuoksu mun mielestä aivan taivaalliselta toi litsituoksu!