21 marraskuuta 2012

Huomenta!

Tänään olisi vielä illalla töitä, mutta sitten onkin luvassa pari päivää vapaata. Autuutta, sanon minä. Olen ollut viime aikoina taas todella väsynyt, mutta en silti saa öisin unta. Se on ehkä kaikista inhottavin väsymismuoto, kun ei vaan saa unta millään. Ja trust me, kaikkeni olen yrittänyt.  Tämmöstä tämä talvi on mulle. 

Aamut on ollut aika kiireisiä. Monivitamiini pore naamaan (puoliksi juotu näköjään), kaksi kuppia kahvia ja kalanmaksaöljyä. 
Sen jälkeen operaatio korvatipat. Tuo Tyynen ilme ennen kuin se säntää karkuun - epic. "Älä luulekkaan, horo". 
Sitten vähän käherrystä tällä Remingtonin Pearl Wandilla. Veli on kyllä tällä lahjalla pelastanut mut jo monelta tukkakriisiltä. Tämän kaveriksi pitäisi kyllä tilata joku hyvä lämpösuoja/muotoilusuihke. Ajattelin muutenkin kohta investoida pariin uuten hiustuotteeseen koska nämä hiukset alkavat olla sellainen kasa hamppua ettei ole tosikaan. Mulla on tossa vielä yksi purkki orangepunasta, mutta sen jälkeen ajattelin keksiä jotain muuta. Mulle tulee nimittäin tyvikasvu viikossa ja sitten iskee se perinteinen "näytän kaljulta"-dilemma. Miksi, oi miksi pilasinkaan hiukseni kesällä. 
Hiukset valmiina, nassuun vähän meikkiä - ja se on soronoo! 
Kuvassa on itseasiassa juuri se toinen kimallepaita mistä aikaisemmassa postauksessa puhuin. Tämäkin on Seppälästä "Isojen tyttöjen" aka GG-osastolta. Se on väriltään sininen, jossa pientä kimalletta... vaikkakin kuvasta sitä ei hirveästi erota. Kuvan otin huijauksena viime viikolla jo, mutta nämä vermeet nyt on sattunut aika useasti päälle, joten hyväksyttäköön. 

Torstaina ajattelin mennä kenkäostoksille. Bongasin Myyrmannin Skopunktenista aika kivat bikerit. Tai eniten lähellä sellaisia, mitä olen jo ikuisuuden istunut. Harmi vaan että laatu ei ole ehkä se parhain ja kestävin :/ No, katsotaan mhin päädytään. 

Mukavaa koulu/työ/lusmu -päivää kaikille!

10 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Ihana tuo musta valkea matto. Onko mistä ja minkä kokoinen? Haikailen uutta mattoa ja tuo sattuisi sopimaan väreiltä keittiöön loistavasti. :)

Mirette kirjoitti...

Marianne: Ostin sen ikeasta joku puoli vuotta sitten. Ei ollut edes kallis... muistaakseni jotain 130e ja on kuitenkin 170cmx230cm levee. Mut villaa, eli karvat juuttuu ku tauti ja itse en saanut sitä pysymään siistinä :(

eekku kirjoitti...

ihanaa päivää sinulle ja tyynelle myös =)

Joanna kirjoitti...

Iik oot söpö ♥

Anonyymi kirjoitti...

Unettomuuteen auttaa (harmillinen) biletyksen vähentäminen, jolla viikonloppujen nukkumaanmenoajat eivät vaikuta arkena. Unirytmi menee nimittäin niistä pahasti sekaisin :(

t. kohtalontoveri

Mira kirjoitti...

Joo i hear you, mä en oo ikinä kärsiny univaikeuksista muuten ku ehkä et tekis mieli nukkua ihan loputtomasti mut nyt sitä tuijottaa kelloo viel joskus aamuneljältä. Mut sä oot ihan megahawt ja näytät niin shimmyltä! <3 <3

Anonyymi kirjoitti...

Saitpa nopeasti uuden työn! Saitko taas jostain lehdestä hommia? :) Siellä etelässä näköjään työllistyy hiukkasen nopeampaa.

t: toinen taittaja

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi on kyllä valitettavan oikeessa :/ Viikonlopun juhliminen sekottaa rytmit kunnolla...

- R

Mirette kirjoitti...

Eekku :)))

Joanna heh ♥

Anonyymi: Uskon että syy on muissa asioissa, vaikka toki se vaikuttaa. Mä olin pari viikkoa ihan kotona, ja silti en saa nukuttua öisin.

Mira: Jep, inha tunne. Ahdistaa. Sitten aina päivät menee ihan sumussa.

Anonyymi: En saanut. Ja ei se oo ihan niin yksinkertaista kuin miltä näyttää. Yt alko heinäkuun vika pv ja siitä lähtien olen alkanut pommittamaan hakemuksia. Nyt sitten tuli eka haastattelupyyntö, ja sen sain, mutta ei oman alan töihin vaan nyt aloitin vaatekaupassa. Ihan vaan koska mulla on vuokra maksettavana ja koira elätettävänä. Pakon ajamana sitä aika draivilla hakee, vaikka monesti tässä on tullut aika epätoivoinen olo.

Sain sitten sen ekan työn jonka haastikseen pääsin, ja sen lisäksi kävin vain yhdessä toisessa.

Anonyymi: Joo no mutta tässä on kyseessä myös paljon muuta. :)

Anonyymi kirjoitti...

OK. Tosi hyvä kun kuitenkin olet saanut työtä! :) Tiedän, että se ei ole mitenkään helppoa.
Itsekin olen ollut mukana yt-pyörityksissä. Ikävää, että ne tuntuu vallitsevan lähestulkoon joka lehtitalossa :/ masentavaa touhua.

Kaikkea kivaa sulle ja Tyynelle!

t. se taittaja taas