15 marraskuuta 2012

Gucci Première

"Gucci Première on hienostunut ja aistikas puun ja myskin sekoitus.  Ensituoksun kupliva bergamotti saa aikaan shampanjamaisen efektin.  Sydäntuoksun häikäisevä valkoisten kukkien kimppu kietoutuu magneettiseen myskiin antaen tuoksulle säteilevää naisellisuutta.  Pohjatuoksun kermaisen naiselliset puut tuovat tuoksuun lämmintä aistikkuutta."

Tämä tuoksu omasta mielestäni hieman puuterinen ja erittäin hienostunut. Sellainen, mitä kuvittelisi luksusta vaalivien hienojen naisten käyttävän. Tämä myös muistuttaa itseäni lapsuudesta. "Kemikaalion naiset - aina niin viimeisen päälle laitettuna ja hyvän tuoksuisena". Tätä tuoksua kuuluu ruiskia, kun mennään juhlimaan ja laittaudutaan oikein nätiksi. 
Tiedän että jotkut voi pitää näitä omia tuoksutuntemuksia huvittavana, mutta itselläni on aina tietyille tuoksuille se tietty kohderyhmä. Tuoksut muistuttavat aina jostain tietystä tilanteesta tai tietynlaisesta ihmisestä. 

Loppuun vielä tuoksusta kuvattu video, joka mielestäni muodostaa aika hyvin tuoksun kuvaksi. (Ja hei, sama ohaaja kuin Drivessä, It must be goood). 

Ei kommentteja: