07 marraskuuta 2012

Bagnanas

Mikä Bagnanas? 
"Se roikkuu kuin banaaniterttu kantaen mukanaan kaikkea herkullista, mutta hups, se ei olekaan hedelmä! Se näyttää ihan tavalliselta kassilta, mutta hetkinen, se on sittenkin paljon muuta." 

Bagnanas printtikassi on valmistettu euroopassa sen sijaan, että se olisi tuotu tuhansien kilometrien päästä, maailman kolkasta, jossa alipalkattu työvoima on enemmän sääntö kuin poikkeus. Kassin valmistuksessa ei ole käytetty geenimanipuloiduista kasveista peräisin olevaa materiaalia eikä sen kasvatusta ole tehostettu myrkyllisillä kemikaaleilla. 

Bagnanasin kassit ovat valmistettu luomupuuvillasta, joka on turvallisempi vaihtoehto niin meille kuin luonnolle.  

Kassit maksavat 14,20€/kpl ja näissä on puolipitkät kantokahvat.HUOM! Bagnanas -printtikassikokoelma laajenee joka viikko uudella printillä. Joten jos haluat kantokaveriksesi kassin, joka ei leviä kuin Jokisen eväät ja joka saa venymään suupielet leveään hymyyn, tsekkaa Bagnanasin Webshop.

PS. Voit myös itse laittaa kynän sauhamaan, tehdä oman printin ja lähettää työnäytteesi osoitteeseen desing (at) bagnanas.com.  Lisätietoja Bagnanasin nettisivuilta.

Huikeita printtejä, eikö?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

melkein kaikki esim tämän sivun postauksista on mainoksia/sponsoroituja/lahjottuja :/ ei pahalla.. eikse oo hyvä et lukijat sanoo kun niitä on vähän liikaa :)

Dr.Sugar/Jinna kirjoitti...

Toi jäätelökuosinen huutaa mun nimeä! :)

Riikka kirjoitti...

Ihan mahtavia, kiitos tästä!

Anonyymi kirjoitti...

mikset julkaise sitä kommenttia jonka lähetin? vai eikö se vaan tullu perille? koski mainostamista