29 lokakuuta 2012

Why not PR

Olin perjantaina tutustumassa Mirpun kanssa Kevään 2013 uutuusmallistoihin Why not Pr:n tiloissa (joka siis on pr toimisto, joka edustaa sisustamista, kauneutta ja muotia). PR-toimisto oli sisustettu ihanasti ja kaikki tuotteet olivat laitettu todella houkuttelevasti esille. Edustettuja tuotemerkkejä oli mm.  Bananas, Jackpot, Ipanema, Joutsen, HydraFacial (pakko niin päästä tämmöiseen hoitoon joskus), Joutsen, Lapuella, Lego, Louis Widmer, Make up for ever, Ordning&reda, Sandwich, Timberland, Twist&Tango, PN Pronails, Extreme lashes jne. Aamupalaksi oli tarjolla pannaria!

Miltä kuulostaa pannari suppilovahveroilla ja smetanalla, tai kermavaahdolla ja omenahillolla? Niin hyvää!

Nämä Bagnanasin kangaskassit olivat ihan huikeita. Varsinkin tuo viiksivallu-Marilyn!Ordning&Redan tuotteet miellytti silmää myös erittäin paljon.


Rakastan kirkkaita värejä ja voisin ottaa nämä kaikki tuotteet itselleni!


Lapuellan korut oli uusi tuttavuus. Todella nättejä koruja, joita itse voisin pitää enemmän jossain juhlissa.. vaikka sopivatkin jonkun toisen arkityyliinkin hyvin :)


Louis Widmeriltä saatiin pari tuotetta testiin. Yksi niistä oli kovin kehuttu aknevoide, jota testailen juuri nyt että saisin laitettua arviota tänne jos se oikeasti auttaa tähän finnipossuiluun mikä itselläni on naamassa juuri meneillään. 


Make up for everin pisti sai meidät kummatkin hihkumaan innostuksesta. Tuommoisen meikkipöydän kun joskus saisi itsellekkin! Make up for everin kanssa tulossa myöhemmin yksi juttu, josta olen aika innoissani. Siitä sitten myöhemmin. (Tiedän että noin kirjoitettuna kuulostaa superäsyttävältä). 


Alla olevia Timberlandin popoja himoitsin silmät kiiluen. En ole varmaan koskaan omistanut yhtiäkään ruskeita kenkiä, mutta nuo näytti niin mukavalta. Esillä ollut 39 koko ei valitettavasti mennyt edes väkivalloin survomalla jalkaan että olisin päässyt näyttämään miltä töpöt näyttää jalassa... huoh.. hobittijalka. 

Twist & Tangon tuotteet olivat itselleni kaikista mieluisimpia. Varsinkin alla olevat Clutchit, awesome! Mun mielestä on myös todella käytännöllistä jos clutchista löytyy tuo käsilenkki.

Myös tämä toppi vei kielen mennessään. Palmu/sulkaprintti oli i-h-a-n-a ja kun näin topin takaosan napituksen, rakastuin. Twist&Tangon muutkin vaatteet olivat todella kivoja, en ole ennen hirveästi merkkiä aikaisemmin noteerannut, mutta nyt näiden samplejen jälkeen - peukku!


Saatiin mukaan pari tosi ihanaa juttua, ja niistä kirjoittelen myöhemmin lisää.

Ja tässä vielä aamun asu... jossa näytän kamalalta. 


Bongasitteko tästä postauksesta jotain kiinnostavaa? :)

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

meikkipöytä ois makee vaik tosi harvoin meikkaan =)

Mirppu kirjoitti...

bongasin itseni <3