30 lokakuuta 2012

Volyymiä elämään!

Suomalaisille tyypilliset hennot hiukset ovat kovalla koetuksella erityisesti talvella. Uudet XZ Volume -muotoilutuotteet ovat kehitetty helpottamaan erityisesti suomalaisten hiusten muotoilua haastavissa olosuhteissa. Hiuksia tuuheuttavaan muotoilusarjaan kuuluvat tavallinen ja aerosoliton hiuskiinne, muotovaahto, muotoilusuihke, lämpöseerumi sekä kuituvaha.

Minullahan tunnetusti siis on ohut ja hento tukka, kuten varmasti olette huomanneet, joten lähdin innolla testailemaan näitä. ;)

Testailin näden tuotteiden toimivuutta eilen, kun päätin väsertää itselleni kiharat.  Ensin levitin päähäni lämpöseerumia, joka levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ennen lämpökäsittelyä.  Seerumi oli läpinäkyvää ja ohutta, mistä suuri plussa sillä luulin tämän aluksi olevan semmoista crememäistä tahnaa. 
Anteeks mut mikä tää väri on? Anteeksi kuvan surkeasta laadusta. 
 Föönauksen jälkeen huiket sanoivat puff!
Suoristin hiukset pikaisesti ennen kihartamista ja sen jälkeen ruiskin päähäni muotoilusuihketta, joka kiinnittää hiukset, sekä antaa niille ilmavuutta ja kiiltoa. Suihketta voisi periaatteessa käyttää niin kosteiden kuin kuvien hiusten muotoiluun.. mutta ajattelin että lämpöseerumi pohjalla riittää föönauksen ajaksi. Kihartamisen jälkeen viimeistelin hiukset hiuskiinteellä. 
Tadaa! Parasta näissä ennen ja jälkeen kuvissa on aina, että ennen kuvassa naama on meikitön ja surullinen ja jälkeen kuvissa meikattu ja iloinen. :'D

Olisin saanut myös väkerrettyä lopputuloksesta paljon muhkeamman, mutta halusin tällä kertaa vähän maltillisemmat kiharat. 

Niinkuin jo aikaisemmin lupailin, pistetäänpäs uusi kilpailu pyörimään. Palkinto on jälleen huikea, sillä yhdelle onnekkaalle lähtee koko XL-Volume muotoilutuote-setti, joka sisältää siis hiuskiinteen, aerosolittoman hiuskiinteen, muotovaahdon, muotoilusuihkeen, lämpöseerumin ja kuituvahan (arvo n. 31,20€).Säännöt menevät seuraavanlaisesti:

-Kerro minulle paras niksisi saada pöyheät hiukset? 
-Muista lisätä kommentin loppuun sähköpostiosoiteesi
Arvonta päättyy sunnuntaina 4.11.2012.

45 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Nätillä tytöllä niiiiin nätit kiharat ♥ Teetkö kihartimella? Mäkin haluun :(

Signý kirjoitti...

Oma keino tukan pöyhöttämiseen on perinteinen tupeeraus+hiuslakka. Kiinnitän itse paljon huomiota siihen, että jokaisen hiussuortuvan tulee olla selvä ja sileä, ennenko sen tupeeraa (samanlaisella liikkeellä kuin auton lasinpyyhkijät liikkuu) ja tupeerauksen jälkeen hiuslakkaa tulee suhautus per suortuva. Sitten harjaan leijonaharjan alas ja tupeeraus pysyy ko unelma pitkänkin päivän C: tärkeää tietenkin on harjata tukka selväksi illalla ettei se oikeasti takkuunnu yön aikana armottomaksi takkupesäksi, mutta se on pieni hinta vähemmän lirusta tukasta! : D

(ohpetermylionheart@gmail.com)

Kake kirjoitti...

Millasella vempaimella väkersit kiharat?

arjainen kirjoitti...

Ite meen hieman kosteilla hiuksilla nukkumaan, väännän ne kahdelle tosi isolle pyörylälle (ompa hyvä sana...) ja aamulla suihkin juuriin kuivashampoota ja/tai hiuspuuteria (Osiksen puuteria ja Klippoteketin kuivashampoota! parhaat) ja haron sormilla tukan auki. Tadaa!
Arjainen@suomi24.fi

sir kirjoitti...

eipä oo mikään huikea niksi, mutta föönään hiukset ylöspäin ja käytän hiuspuuteria. näillä nikseillä taan liruhiukseni edes vähän tuuheamman näköiseksi!

siiri5@suomi24.fi

Anonyymi kirjoitti...

Pyyhekuiviin hiuksiin lämpösuojan sisältävää muotoilusuihketta. Föönataan hiukset melkein kuiviksi pää alaspäin. Sitten tukka ylös Pikku Myy nutturalle kunnes hiukset ovat jäähtyneet. Hieman tulee samalla laineita, mutta tuuheutta ihan sikana! Harmi vaan, en saa tukkaa pysymään ylhäällä muutamaa tuntia kauempaa :(

- Auli aulehtinen@gmail.com

jane kirjoitti...

Käytän jotain tigin ikivanhaa hiusmömmöä hiuksiin ennen föönausta, eikä sitä kuulemma myydä ees enää :( uudelle setille ois siis kova tarve!!

camajeejee@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Mie saan pöyhkeän tukan kun suihkun jälkeen annan tukan kuivua, heitän sekaan muotovaahtoa ja kieritän hiukseni neljälle tiukalle nutturalle vähäksi aikaa. Nutturoita avatessa tulee siisti karhea pöyhkö, jota on paljon helpompi käsitellä kuin suihkun jälkeistä liukasta lättänää :)

-Nipponi
raakaperuna@gmail.com

Catherin kirjoitti...

Osallistun! Itellä on paksu ja karhea hius, joten hiuksia saa ihan tosissaan laittaa, että ne olisivat pöyheät. Muuten ne on juuresta lattanat ja ihan puff latvoista. Olisipa siis tämä efekti ihan toisinpäin! Mutta paras tapa selättää tämä on laittaa oikeat ainekset hiuksiin ja kuivata hiukset hiustenkuivaajalla niin, että pää on alaspäin. Sitten vain suoristelen latvat ja ehkä vähän (tarpeen mukaan) takutan hiuksia juuresta. Tadaa.. juuri kivat hiukset arkeen :)Nyt varsinkin ku lopetin silikonisten hiustuotteiden käytön tää efekti on vaan korostunut.

miike kirjoitti...

kuivaa hiusten kuivaajalla hiukset, pää alas päin, kuulostaa jännältä tiedän ja naama on sen jälkee ihanan punanen, mutta tällä hetkellä se sopis ainaki sun tukan väriin ;;))) sini.siponen@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Paras volyymin tuoja ehdottomasti hiuspuuteri!!! Itsellä käytössä osiksen, ihan mahtavaa:)

Sini.jarvinen@kolumbus.fi

Milla kirjoitti...

Mun "lättäpääni" pelastaa Batisten Big & Bouncy XXL Volume -kuivashampoo, joka ihan loistotuote!

millamainenblogi(at)gmail.com

Saapas kirjoitti...

Tällaiselle lättähiushirviölle pöyheyttä kyllä kaivataan. Nyt tupeeraus+lakka kuuluu arkeen ja sitten juhlaan (joskus) pesun jälkeen muotovaahtoa ja sitten föönaus, tupeeraus, lakka.

saara.hah@gmail.com

Elena kirjoitti...

Mulla on niin tajupaksu turkki päässä muutenkin et ei paljon kohotusta tarvii. Mut jos on jotain tarvetta nii sit tukka puolikuivana ylös mykkyrälle yöks, aamulla vähän lakkaa alle ja nuttura irti, avot. :)
El.viva00@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ei mullakaan sen ihmeellisempiä neuvoja oo kun että tuuheuttavaa shampoota ja hoitoainetta, muotovaahdot päähän, föönaillaan pää alaspäin ja toivotaan parasta:) Voin kertoo että jotain uutta vois kokeilla ( esim. juuri tuota hiustenhoitosarjaa! )

jaanah92@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ei mullakaan sen ihmeellisempiä neuvoja oo kun että tuuheuttavaa shampoota ja hoitoainetta, muotovaahdot päähän, föönaillaan pää alaspäin ja toivotaan parasta:) Voin kertoo että jotain uutta vois kokeilla ( esim. juuri tuota hiustenhoitosarjaa! )

jaanah92@gmail.com

eekku kirjoitti...

itse teen aika paljon niin että harjaan pesun jälkeen ja letitän tai laitan nutturalle kosteana ,aamulla kun avaa on kivat kiharat ja jos hieman harjaa nii tuuhenee

eekku80@netti.fi

Camilla kirjoitti...

Levitän Tigin Bed Head -sarjan Small Talkkia hiuksiini ja föönaan pää ylösalas! Vaihtoehtosesti heitän hiuspuuteria ja "työnnän" hiuksia juuresta vain ylöspäin. Jälkimmäinen siis silloin, kun en ole pessyt hiuksiani iäisyyteen, haha. Ja pöyheät kiharat teen monesti ihan vaan laittamalla letit yöksi tai pidän päivän nutturaa ja seuraavana päivänä on pöyheä tukka! (Siihen toki sitä hiuspuuteria tai kuivashampoota päälle.) Oma hius on taipuisa ja kiiltävä niin pelkät letit ja nutturat ilman lämpötuotteita tekee jo mahtavaa jälkeä.

Ja uuh aah, sun tukka on ihanan värinen! ^^

camilla.perttula@gmail.com

Laura kirjoitti...

Mulla on tosi paksu ja taipuisa mut aika lyhyt tukka, johon jotain kuria ja hallittua pöyheyttä saa hieromalla hiuspuuteria tyveen ja silottelemalla lakalla päältä. kevyellä tyven tupeerauksella saa extraboostia jos siltä sattuu tuntumaan.

(lauramikkonen1@gmail.com)

Tee kirjoitti...

Vanha perinteinen paplari pelastaa ainakin mun otsatukan! Se käärästään vielä kosteaan tukkaa niin ei liimaannu otsaan kiinni :) Harmi vaan, et niitö ei voi laittaa koko päähän, kärsii vähän se nukkuminen siinä :D
pienijaviallinen@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on pitkät luonnonkiharat hiukset. Tyvestä aina lätsähtäneet ja latvoista hallitsemattomat. Laitan kosteisiin hiuksiin muotoilusuihketta, latvat puristelen käsien välissä hallitumman näköiseksi ja tyvestä kohottelen hiuksia tekemällä sormilla pyörivää liikettä siinä kohdassa jonka haluan kohoavan. Pöyhentelen tyveä aina päivän mittaan pyörittelemällä hiuksia. Kampaa tai harjaa jos näyttää tälle tukalle hiusten ollessa kuivana niin ei tule ku kyyneliä aikaan ku menee niin hirveeseen takkuun. milla.93@hotmail.com

Maukku kirjoitti...

No huh huh! Täällä yks lättänätukka ilmottautuu! Yleensä laitan muotskarii eli muotovaahtoo ja föönaan ja sen jälkeen vielä hiuspuuterii ja tupeeraus, jos oikein ison hivuspehkon haluan!

kettupolvi@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu oikeasti välillä super tuskaiselta yrittää saada tähän nätisti sanottuna "hentoon" (lue olemattomaan) hiuskuontaloon volyymiä. Paras keino on yrittää saada tukka irti lähmimästä pitkin päänahkaa. Onnistuu parhaiten niin, että muotovaahtoa pyyhekuivaan tukkaan (esim Tigin totally baced), sitten föönaus tyviä kohottaen. Hiuspuuterit ja kuivashampoot vielä päälle hätiin, ja pahimmassa tapauksessa hieman tupeerausta tyviin.

Eihän siitä koskaan tuuhean näköinen tule, mutta siedettävä edes. :)

- Maria
mariamus84@gmail.com

Hertta kirjoitti...

Hiuspuuteri, maailman paras keksintö pöyheeseen tukkaan!

slaa kirjoitti...

Käytän aina tuuheuttavaa shampoota ja hoitoainetta, pesun jälkeen tuuheuttava muotovaahto tms, kuivauksen jälkeen käsittelen hiusten tyviosioita minikreppiraudalla (:D) ja sitten laitan vielä hiuspuuteria ja ehkä hieman tupeeraan... Tästä voi ehkä päätellä että aika lättähiukset löytyy tästä päästä :D

sr93291@uta.fi

Anonyymi kirjoitti...

Klaara: Minun ohuet hiukset eivät ole koskaan pöyheät
ritva.ahola@elisanet.fi

LauraL kirjoitti...

Kosteisiin hiuksiin muotovaahtoa, pääalaspäin föönaus, tyveen hiuspuuteria, lisäksi kevyt tuperaus jos tarvis ja hiuslakkaa päälle.

lauratsl_84@hotmail.com

Mirette kirjoitti...

Joanna ja kake: Remingtonin pearl wandilla! :)

Anu kirjoitti...

Kuivashampoo ainakin tuuheuttaa tyveä kivasti. Pitäisi myös kokeilla hiuspuuteria ja tupeerausta!

anu.kiiski@hotmail.fi

Anonyymi kirjoitti...

minulla on todella paksut hiukset, joten parhaiten pöyhkeyttä saa muotovaahto märkään tukkaan -> föönaus. superpää on valmis :D

sähköposti on emmalkk(ät)ulapland.fi

miiira kirjoitti...

Yritän olla harjaamatta tukkaa märkänä, ettei hiuksia lähtisi turhaan! Lisäksi käytän kosteuttavaa hoitoainetta ja välillä hiusöljyä latvoihin säilyttääkseni ne terveinä.

Mutta oma tuuheusniksini on lyhyeksi leikatut tukihiukset muun tukan seassa! Pieni tupeeraus riittää eikä hiukset lässähdä ihan heti. Ja joukkoon vielä hiuspuuteria niin upea möyhötukka on valmis! :D

miramakela at netti.fi

Julia kirjoitti...

Ehdottomasti märkien hiuksien föönaus pää alaspäin, kuivashampooo ja tyvikohottaja!

juliajuksu@gmail.com

hanna maria kirjoitti...

ooh! mulla nyt on luonnostaan aikamoinen pehko, mutta klippoteketin kuivashampoolla niistä saa vielä pöyheämmät :)

Emily kirjoitti...

Mä teen yleensä ihan vaan niin, että föönaan pääalaspäin tukan, jonka jälkeen tyveen tigin semmosta kiinnittävää vahaa ja lakkaa päälle.
Toinen vaihtoehto on vaan tupeerata tukkaa alta ja tyvestä ja suihkuttaa sinne lakkaa ja tasotella sitte päältä kunnolla....ja tietysti vähän lisää lakkaa sitten lopuksi ^^

(emilia.piira@luukku.com)

Gaisu kirjoitti...


Paras niksini pöyheisiin hiuksiin on kaikessa vaatimattomuudessaan suihkun jälkeen hiusten föönäys pää alaspäin samalla kuohkeaksi tangle teaserilla harjaten. Lisäksi tyveen ei tule suihkutella tärpättejä!


(pakkopaita@hotmail.com)

Eevis kirjoitti...

Minun niksini ovat: Ylösalaisin föönaus, hiuspuuteri ja tupeeraus. Pöyhkeys taattu :)

eevis.ratas(at)gmail.com

Sofya kirjoitti...

Hiukset saa pöyheiksi käyttämällä jotain karhentavaa ainetta niinku kuivashampoota, hiuspuuteria tai suola-/sokerisuihketta ja sitten tupeeraa ihan kunnolla. Sitten silottaa hiusten päällisosan ja viimeistelee hiuslakalla. (miirae@hotmail.com)

NELLI kirjoitti...

kuivaan hiukset AINA pää alaspäin. ennen kuin hius on täysin kuiva laitan juuriin muotovaahtoa vähän silleen pyörivin liikkein, ja kuivaan hiukset loppuun. toinen mahtava vinkki on hommata sellainen "minikreppirauta", ihan paras vehje ! eikä oo ees kallis investointi, siis kaikilla pitäis olla sellanen :D

nellipeurasaari@hotmail.com

Beate56 kirjoitti...

Minuahan ei onni potki koskaan arvonnoissa (tai on pari kertaa). Mutta itse asiaan. Nuorempana hiukseni olivat tuuheat mutta veltot. Nyt vanhemmiten ne ovat ovat yhä veltot, hennot, lentävät ja ohentuneet. Pakko pitää ne lyhyenä ja väri jonkin verran antaa vahvuutta lisää. Käytän Osis-muotoiluvaahtoa ja sit föönaan tai muotoilusuihketta. Yön jälkeen hiukset ovat taas päänahasta latistuneet. Et ongelmia riittää.
emai: nina40fi@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Siulla on makeen väriset hiukset! :) Itsellänikin on ohuet hiukset, ja kuivashampoo on kaikkein näppärin ja helpoin tapa saada vähän volyymia hiuksiin.
-Shiva-
suddenconnection(at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Paras vinkki on muotovaahto hiuksiin ja föönausta päälle!:)

t.maija.sulku@luukku.com

Petta kirjoitti...

Varmaan jokaisen naisen tuuheuttava föönaus, mutta kosteisiin hiuksiin, hierotaan muotovaahto tyveen. Föönataan pää alaspäin, (samalla kannattaa harjailla). Kun tukka kuiva näyttää vähän harjaa, Lakkaa tyveen pää alaspäin ja taas isoimmat sotkut siistiksi. Vóla!

petrakristina.arteli@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Paras niksi on föönata pää alaspäin muotoiluvaahdon kanssa, sen jälkeen asetella hiukset kamman/harjan avulla ja sitten vähän hiuspuuteria ja tupeerausta niin johan on pöyheää :)

-M
(savolainen.mia@gmail.com)

Anonyymi kirjoitti...

Parhaiten meikä saa tuuheutta hiuspuuterilla ja kuituvahalla!

-tutta

utta@windowslive.com

Anonyymi kirjoitti...

Märkien hiuksien föönaus pää alaspäin ja sitten vielä tyveen suoristusraudalla hieman kohotusta, siinä minun niksini. Ei kovin toimiva kyllä, koska tuntuu, että hiukset silti lässähtävät nopeasti.

ninuska76@luukku.com