18 lokakuuta 2012

Vita Liberata kauneusmessuilla

Hei, haluaisin vinkata teille kauneusmessuille menijöille Vita Liberatan pisteestä, jossa kannattaa käydä tutustumassa. 


Vita Liberata on siis rusketussarja, joka lanseerataan Suomessa sykyllä 2012. Tuotesarja sisältää 80% orgaanisia aineita, ja se keskittyy kauniin ja luonnollisen rusketustuloksen lisäksi hoitamaan sekä kosteuttamaan ihoa. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä lisäävät rusketuksen kestoa ja auttavat tuotetta haalistumaan luonnollisesti. Tuotteet  eivät sisällä alkoholia, parabeeneja tai hajusteita (=tuoksuttomia).  Aivan loistava sarja niille, jotka haluavat "feikkirusketuksen" ekologisesti luonnollisilla tuotteilla! 

Sarja sisältää kotituotteita erilaisille ihotyypeille sekä ammattilaisille tarkoitetun sprayrusketuslaitteiston. Spray-uutetta Vita Liberata tarjoaa kolmessa eri tummuusasteessa. Myös ne eroavat markkinoiden muista vastaavista hoitavuudessaan ja orgaanisessa koostumuksessaan (80%). Maahantuoja ProCare Oy 

Käykää tutustumassa ja ihastumassa :)!

Lisätietoja tuotteista voi kysyä Leena Ristaniemeltä 0400 126 093, leena.ristaniemi@procare.fi 

Vita Liberatan Facebook-sivuilla on myös menossa kilpailu, jossa sinä ja neljä ystävää voi voittaa sprayrusketus-tilaisuuden. Käykäähän tykkäilemässä. :)

2 kommenttia:

RagDoll kirjoitti...

Pitänee käydä tutustumassa samalla kun pörrään messuilla. =) Kiitos vinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

What's up to all, how is everything, I think every one is getting more from this site, and your views are good for new visitors.

Stop by my website ranger forum