31 lokakuuta 2012

Vihreetä

Maanantaina kävin työhaastattelussa. Kriiseilin sunnuntaina että mitä laittaisin päälle, ja sitä varten kävin pyörähtämässä pikaisesti Myyrmannissa. Pari juttua lähti sitten kassan kautta kotiin. 

Alla olevat housut ostin Seppälästä 19,90€, ne on väriltään paljon kirkkaamman vihreät, mitä kuvissa näyttää. Otin nämä kuvat illalla pelkän jalkalampun voimalla.. joten väri vähän vääristyi. Nämä ovat ekat värilliset housut mitä omistan, ja pohdin pitkään että onko nämä nyt ihan minun juttu.  Ne kuitenkin istuu kivasti ja toimivat piristeenä muuten mustan asun kanssa. 
Toinen vaihtoehto oli periaatteessa värit toistepäin. Pallopaita löytyi h&m:n mama-ostatolta 14,95€. Tämä on jo toinen mamma-paita, jonka omistan. Mielestäni nämä ovat malliltaan parhaita, koska maha-osuudessa on luonnollisesti enemmän kangasta. Eikä paita mielestäni näytä perinteiseltä "raskauspaidalta". 
Päädyin lopulta ensimmäiseen asuun. Kumpi teidän mielestä olisi ollut parempi ?:)

7 kommenttia:

arjainen kirjoitti...

Alempi on ihana!! Mullakin on pari mammapuolen paitaa, paljon mukavampia päällä! Eikä tosiaan oo mammavaatteen näkönen, voisin itellenikin käydä hakemassa tuommosen :) tosi nätti olet!

katja kirjoitti...

Eka! Ihanasti korostaa tuo tumma turkoosi siun tukan väriä ja toisinpäin :)

Mira kirjoitti...

Ah ihania, toi väri on niin täydellinen sulle! <3

Anonyymi kirjoitti...

hienoja paitoja :D mä en jotenki viitsi ostaa mamapuolelta paitoja ku ajattelen että joku tunnistaa että se on sieltä ostettu, ja sitte hirveet juoruilut alkaa että oon siunatussa tilassa (mulla ei oo tommone pyykkilautavatsa) :D mut toi on hieno

noora kirjoitti...

Tykkäsin ehdottomasti tossa, missä on vihreet housut! Ne näyttää tosi hyvältä sun päällä ja istuu superhyvin.
Toivottavasti onnistaa työpaikan suhteen! :)

ReBe kirjoitti...

Molemmat on hyviä, mutta tykkään tuosta paidasta sun päällä kovasti. Se väri sopii sulle ;)

NELLI kirjoitti...

molemmat on tosi hyviä, tuo vihree sopii sun hiusten väriin ku nappi ottaan ! ja samanlailla sopii tuo hiusväri sulle. en ois ikinä uskonu että tuo ois joku mammapaita :D