24 lokakuuta 2012

L'Oreal Paris, Shine Caresse -huulilakka


Sain L'oréalilta testattavaksi Shine Caresse huulilakkoja. Huulilakka on siis huulipunan, huulikiillon ja liptintin yhdistelmä. Sillä käyttäjä pitäisi saada luonnollisen kaunis "wet look".

Huulilakka tuntuu huulilla kevyeltä ja kostealta. Tuote "kuivahtaa" aika nopeasti huulilta ja sen jälkeen pysyy hyvin. Kiilto kylläkin katoaa aika nopeasti, mutta minä pidän sitä vain hyvänä asiana. Lakkaa on myös helppo levittää sulan muotoisella vaahtomuoviapplikaattorilla, jonka keskellä on reikä (ylimääräinen huulilakka poistuu reiän kautta pois).

Lakkojen koostumus oli aluksi hämmentävä, koska nämä maistuivat ja tuoksuivat tavalliselle huulipunalle (yleensä huulikiillot tuoksuu jollekkin muulle kun taas huulipunat... huulipunille, jos ymmärrätte mitä meinaan :D). 
Värivalikoima on laaja ja jokaiselle löytyy varmasti oma lempparinsa. Oma lempparini näistä sävyistä on Persikkainen 102 Romy. Harmittaa että jäi nyt kuva ottamatta siitä huulissani, mutta etteköhän te tule näkemään sitä muissa valokuvissa tulevaisuudessa :)

 L’Oréal Paris Shine Caresse -huulilakat vasemmalta oikealle: 300 Juliet, 200 Princess, 101 Lolita,103 Marilyn, 102 Romy,  402 Milady,  400 Eve.
Huulissa syksyinen sävy 402 Milady
Suosituskuluttajahinta-arvio näille on 11,90 euroa ja lakat saatavilla lokakuussa 2012, eli nyt! :)

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

kivoja oot saanut =)

Maukku kirjoitti...

Huulilakka :D Aika hauska nimi! Liimautuuko hiukset miten pahasti kii sit esim tuulessa? Ja lisää värejä huulilla näytille plz

Mirette kirjoitti...

Maukku: oon kyllä pettynyt itseeni tässä postauksessa, sillä vihaan meikkitestailuja joissa ei ole kuvia tuotteista naamalla :D eli yritän ottaa myös ne muut värit vaikka viikonloppuna ja lisätä tähän kylkeen! Ei se mun mielestä tartu kun tosiaan kuivahtaa Aika
Nopeasti. Toi ei myöskään ole koostumukseltaan semmosta tahmasta
Niin kuin normaalit huulikiillot ja siitä peukku!

Mirette kirjoitti...

iPhone kieltä

Ulrika kirjoitti...

Just kattelin tota jossain mainoksessa. Mikä on hyvä pysyvyys? Onko kahvikupin juomisen jälkeen väriä enemmän kupissa vai huulissa?

Anonyymi kirjoitti...

Mua harmittaa kun itselläni on tosi punaiset huulet luonnostaan ja ostin tuon 101 lolitan. Mutta se ei peitä omien huulieni sävyä. Onko mitään vinkkejä millä sen saisi peittämään omien huulten sävyn?