04 lokakuuta 2012

Lepardi

Tilasin viikko takaperin h&ms:stä itselleni superherkulliset tappajakorot.Sluuurrr, mun mielestä niin hienot. Korkeutta noissa taitaa kuitenkin olla vähän liikaa. Noi on vähän semmoiset kengät, että niiden kanssa pitää vaan tanssia paikoillaan ja välttää jalkojen liikuttamista. :D (Niitäkin ihmisiä näkee). 

Mitäs sanotte?

6 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Mä sanon auuuuuuuuuuuhhhhh, noi on ihan jäätävän kuumat. <3

Anonyymi kirjoitti...

Itse katsoin että kiva kun kerrankin on trendikkäissä kengissä hieman *lyhyempi* korko, kun yleensä on ihan järkyttävän korkeita kaikki... :D Tosiaan olisi kiva jos kauniissa kengissä alkaisi olla inhimillisempiä korkoja!

essim kirjoitti...

Mulle korkeus ei oo ongelma, mut miks ihanissa kengissä pitää aina olla tollanen PIIKKIKORKO! Mun jalka sattuu varmaan olee niin oudon mallinen, että tollaset ei oo millään tavalla tukevia, siksi päädyn nykyään aina kiilakorkoihin

Anonyymi kirjoitti...

Varoitus: jotain on vialla!
haikumotorik.blogspot.fi sisältää sisältöä sivustosta kclicksnet.in, jonka on tunnettu levittävän haittaohjelmia. Tietokoneesi saattaa saada viruksen, jos jatkat tähän sivustoon.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: NO WTF :O Mullekki teki tota!

Mirette kirjoitti...

Mira: hihii, ehkä kyllä liian korkeat.

Anonyymi: Muaki harmittaa että noi on siinä ja siinä että liian korkeet, ja toi piikku korko vielä tekee sen :/

Essim: No jep, piikkikorko on kyllä kaiken pahan alku ja loppu :/ pitää vaan alkaa ehkä harjottelee.. voi olla että noi kyllä palautan.