16 lokakuuta 2012

Lauantain mekkonen

Lauantaina minun luokseni tuli pari ihanaa daamia viettämään iltaa. Flunssasta huolimatta jaksoin aluksi käydä vähän kaupoilla ja sen jälkeen alkoi operaatio ladasta mersuksi. Kaverin painostuksen alaisena ostin Seppälästä alla olevan mekon. Ensin olin sitä mieltä, että se on aivan liian pieni ja näytän hirveältä sotanorsulta. Mekon leikkaus oli kuitenkin mielestäni yllättävän istuva.  Pahoittelut surkeasta iphonen kuvanlaadusta ja hienosta taustasta.
Kaveri teki minulle myös kikkurat Remingtonin Pearl Wandilla, vaikka olinkin ehtinyt suoristaa hiukset  jo ennen sitä. Tuli kyllä aika kivat loppujen lopuksi :) . Olen pitkään vieroksunut hiukseni kihartamista, koska mielestäni ne näyttävät silloin liian laitetuilta. Nyt hiuksissani kuitenkin alkaa jo olla osittain sen verran pituutta, että kihartaminen näyttää ihan kivalta (ja tuo pientä vaihtelua normi olemukseeni). 

Suosittelen kyllä lämpimästi tuota Remingtonin Pearl Wandia kaikille, jotka haluavat nopeasti tehdä itselleen kestävän kiharapehkon. Remingtonin helmiäskihartimen pystyy ostamaan esimerkiksi Sokokselta.*

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana look! Tosi upee mekko, oliko kallis? Vois ehkä ittekin käydä kotiuttamassa :P

Saatko kestämään kiharat koko illan? Jos, niin millä tököteillä?

Mira kirjoitti...

Näytät ihan taivaallisen kuumalta tossa mekossa. <3

Mirka kirjoitti...

Hahha, sotanorsusta kaukana. Oikein hyvältä näyttää ja toihan istuu niinkö mainiosti! ;)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: No ei ollut, 24,90e :) Mun mielestä just passelihinta!

Mira: hih <3

Mirka: Heh, kiitos paljon <3

Mirette kirjoitti...

Niin ja siis kiharoista vielä (ensin mietin et mihin tää kysymys katos mutta se olikin tuossa alla).

Laitoin kiharoiden pohjalle lämpösuojaa ja kiiltoseerumia (lähinnä siksi että suoristin ne tosiaan ensin, kun en ajatellut kihartavani). Yleensä mulla pystyy kiharat tosi hyvin, koska omaan karkean hiuslaadun, nyt ne vähän läsähti (siis ei mitenkään radikaalisti, mutta se muhkeus).. ja veikkaan että se johtui osittain siitä silottavasta kiiltoseerumista ja toisekseen hiuskiinteen vähäisestä käytöstä.

Muotoileva lämpösuoja olisi varmaa kaikista paras :)