17 lokakuuta 2012

Garnier Miracle Skin Perfector Oil Free B.B.- BB-voide sekaiholle

PUUUUH, taas uusi bb-voide. Tämän jälkeen minulla olisi testattavana vielä yksi bb-voide, mutta sen jälkeen saa riittää vaikka markkioille tulisi kuinka hehkutettu tuote :D. Tämä nyt seuraavaksi esittelemäni bb-voide (Garnier Miracle Skin Perfector Oil Free B.B. Cream, sävy light)  kuitenkin piti nostaa esiin, sillä se sopii paremmin rasvaisella/sekaiholle öljyttömän koostumuksensa vuoksi.
Tämä BB-voide perustuu all-in-one teknologiaan; tuotteen pitäisi hoitaa sekä peittää. Öljytön koostumus sisältää talia imevää perlitea ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena. Kevyt koostumus sulautuu iholle ja peittää punoitustaja epäpuhtauksia.  (Piti googlata mitä meinaa Perlite = Vulkaaninen, tulivuori, eli siis.. jotain semmosta).

Nyt sitten näihin pommikuviin. Sivalsin voidetta naamaani aluksi epämääräisen läntin,jotta näkisitte parhaiten minkälaisesesta sävystä lähdetään liikkeelle.
Levityksen jälkeen voide kuitenkin mukautui oman ihoni sävyyn todella hyvin. Vasemmalla vuodella BB, oikealla meikitön pärstä.
 Rasvattomampi versio (vasemmalla pitkulaisempi pullo), oli 100x parempi tuote kuin rasvaisempi siskonsa. Olin ostanut tuon rasvaisen version joskus keväällä ja se ei yksinkertaisesti toiminut laisinkaan oman ihoni kanssa.Voide oli ensinnäkin aivan liian tummaa (paitsi kesällä rusketuksen jälkeen) ja aiheutti omaa ihooni finnejä.


Tämä öljytön versio oli kuitenkin aivan toista maata. Koostumus oli kevyempi, kuten alla olevasta kuvasta saaattaa huomata. Sävyero oli näiden kahden tuotteen välillä oli myös suuri, vaikka kumpikin olivat sävyä  light/clair.
Vasemmalla rasvaton, oikealla normi.
Te jotka ostittet Garnierin alkuperäisen BB-voiteen ja piditte sitä liian tummana tai rasvoittavana - suosittelen kokeilemaan tätä sekaiholle suunnattua versiota. Sävy on paljon vaaleampi, voide levittyy paljon paremmin ja lopputuloksesta tulee pitkäkestoisesti matta. Ai niiin ja ainakin verrattuna edeltäjäänsä, tässä oli todella mieto, melkein hajusteeton tuoksu.. Siitäkin ++++

Ainut miinus tästä tuotteesta pitää sanoa, että se ei todellakaan sovellu kuivalle iholle. Eli iho kannattaa olla perusteellisesti kuorittu ja kosteutettu, ennen kuin tätä käyttää.. tai muuten kuivat kohdat tulevat ikävästi hilseillen esiin.

5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Pidätkö tätä parempana vai huonompana kuin Maybellinen bb-voidetta? Jompi kumpi pitäisi ostaa kokeiluun :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä ostin kans keväällä ton samaisen BB-voiteen ja vaikka liian tumma se ei ollu, niin se kiihdytti ihon rasvoittumista päivän mittaan ja sellaista inhottavaa pientä näppyä alko pukata. Hyvä tietää että tällainenkin vaihtoehto on, kiitos esittelystä! :)

Mirette kirjoitti...

Anu: Hmm, aika paha. Pitäisi käyttää tota Garnieria ehkä pitempään että vois arvioida. Garnier on siis selkeästi oikeasti sekaiholle, kun se maybellinen on koostumukseltaa semmosta, että varmaa normi-iholle passaa.

Tämä garnier on myös peittävämpää ja matampaa kuin maybellinen.. koska se maybelline on semmosta "kuultavaa".

Et riippuu paljolti mimmosesta lopputuloksesta enemmän tykkää: matta, vaiko "kuultava". :)

Joissain sokkareilla on sellanen asiakaspalvelu (en tiedä onko kaikilla) että jos pyydät niiltä testiin, ne ruikkaa sitä testerituotetta sellaisee pieneen näytepurkkiin, että voit sitte kotoa testata. Voisit käydä kysymässä että onnistuisko se.. sitten ei tulis turhaan ostettua vääränlaista :)

Anoyymi: Juu huomasin saman, siksi se on jäänytkin käyttämättä kokonaan. Tämä oli kyllä ihan eri maata :)

Laura K kirjoitti...

vaude, toi näyttää tosi hyvältä!! :-)

Mira kirjoitti...

Aah toi näyttää tosi herkulta! Toisin kuin ehkä toi edellinen, aika tuhdin näköistä tavaraa. :D