09 lokakuuta 2012

Everlasting love

Testailin pari viikkoa sitten hieman Oriflamen meikkejä. Suurimmaksi ilonaiheeksi muodostui sähkönsininen Very me clikit eyeliner, joka toi kivasti särmää muuten ihan tavalliseen perusmeikkiin. 

Meikissä testasin myös Hyper Stretch ripsaria, jonka  Pro-Long Complex™ -yhdiste pitäisi tehostaa ripsien luonnollista kasvua. Kasvusta en tiedä, mutta  mielestäni tällä sai ihan nätit ripset aikaiseksi. 


Pohjalle levitin Oriflamen uutta pitkäkestoista Ever lasting-meikkivoidetta, jota olen käyttänyt aikalailla nyt joka päivä siitä asti kuin ensimmäisen kerran sitä testasin. Oikeasti, todella hyvä  ja kestävä meikkivoide. Meikkivoide on peittävyydeltään puolipeittävä ja siksi myös todella kevyt koostumukseltaan. 

Huuliin sipaisin Feel the love-huulikiiltoa, jossa oli kivasti pigmenttiä. Yleensä kaikki värilliseltäkin näyttävät kiillot kun tuppaavat olemaan aika läpinäkyviä. Tahmaisesta koostumuksesta en oikein pitänyt, mutta se ongelma on aikalailla vähän kaikissa huulikiilloissa. 

Tässäpä vielä meikki kokonaisuudessaan.. tai itseasiassa, ilman ripsiväriä ja yllä olevassa kuvassa ripsarin kanssa. 


Miltäs sininen lineri näyttää? Tekisi mieli vielä joskus kokeilla sinistä lineriä sinisen ripsivärin kanssa, siitä tulisi varmaan ihan hauska. Nyt kun Halloweenkin tekee tulojaan, voisi vähän harjoitella jotain vähän out of friendzone-meikkejä. 

Tuotteet saatu Oriflamelta

5 kommenttia:

Sinttu kirjoitti...

sopii ihan ältsin hyvin sun vihreiden silmien kanssa!

aba kirjoitti...

Oon aina mieltänyt sinisen silmämeikin jokseenkin mauttomaksi, mutta toi eyeliner roxxxx!

Kake kirjoitti...

Oot just ihana sinisissä linereissa! Tositosikivat!

Heidi Tuominen kirjoitti...

Sulla on varmaan kauneimmat vihreät silmät! :o xx

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis lineri muuhun lookkiin, kevyisiin huuliin ja kulmiin. Viimenen kuva sai mut rakastumaan sun tukkaan ja se väriin <3 ^^