06 lokakuuta 2012

Erittäin hieno Suomalainen

Sain Cederrothilta testattavakseni Erittäin hieno suomalainen- sarjan kosteuttavan mustikkashamppoon sekä hoitoaineen. Paketissa oli myös päätä hoitava tervashamppoo uudistetulla korkilla. Erittäin Hieno Suomalainen (ääh mikä nimi) sarjan tuotteet ovat alunperin tuttuja minulle mummin mökkisaunasta. Varsinkin se perinteinen sininen pullo on jäänyt vahvasti mieleeni. Halusin testata näitä tuotteita, koska alunperin pullon nimenomaiset mökkivibat ovat pitäneet minut näistä tuotteista loitolla. Olen mielessäni luokitellut ne jotenkin edullisuutensa ja ns. mummovibojensa takia kosmetiikkaluokkaan "ei voi olla hyvää kun on niin halpaa".  Ihanan väriset putellit ja sana mustikka houkutteli silti suuresti.

Erittäin Hieno Suomalainen Mustikkashampoo 
Tarjoaa kesäistä energiaa kuiville ja käsitellyille hiuksille kosteuttaen ja hoitaen niitä. Mustikkauutetta sisältävä Erittäin Hieno Suomalainen Mustikkashampoo on valmistettu puhtaista, parhaista raaka-aineista. Mustikka sisältää muun muassa A- ja B-vitamiineja, mangaania, kuituja ja flavonoideja. Sopii erityisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille. Sisältää aitoa mustikkauutetta. pH 4.5. Ei sisällä silikonia.

Tartuin pulloon skeptisesti kun ensimmäisenä pulpautin shamppoota puoli pulloa vahingossa käteeni vaikka yritin olla varovainen. Ihana mustikkainen tuoksu kuitenkin korvasi alkumokan ärsytyksen ja sen jälkeen olin ihan hurmioitunut. Tuoksu on vaan niin ihana. Pelkäsin että pesun jälkeen hiuksista tulee nitisevät ja kuivat, mutta toisin kävi. Shampoo on pesevää, mutta ei "liikaa". Hiukset tuntuivat puhtailta, mutta ei kuivilta. 

 Erittäin Hieno Suomalainen Mustikkahoitoaine 
Sopii erityisesti hoitamaan ja kosteuttamaan käsiteltyjä ja kuivia hiuksia. Hoitoaine sisältää aitoa, suomalaista mustikkauutetta. Kuiville ja käsitellyille hiuksille. pH 3.5.

Seuraavaksi oli hoitoaineen vuoro. Hoitoaine tuoksui myös yhtä ihanalle - aidolle mustikalle. Vältin myös hoitoaineen ylimulautuksen tällä kertaa. Virheistä selkeesti oppii. Annoin hoitoaineen vaikuttaa pari minuuttia päässä ja sitten pesin pois. Ja toimii! Hiukset tuntui kuivuttuaan pehmeiltä ja tuoksui ihanalle.

Nämä sopivat mielestäni siis hyvin arkishamppooksi (ehkä vaativat jonkun tehoboosterin kaveriks), mutta varsinkin kesällä aivan loistava tuote esimerkiksi juuri mökkisaunaan. Olis kyllä superia, jos näille tehtäisiin vielä kaveriksi hoitosuihkeet. Mmm, mustikkatuoksua voisi ruiskia päähänsä koko ajan.

No, viitaten vielä tuohon alkumulautukseen. Ilmeitesti näitä mulautuksia on tapahtunut muillekkin, sillä korkki on nyt uudistettu! Mustikkashampoossa ja hoitoaineessa oli vielä vanha korkki, mutta saamastani paketista löytyi myös Tervashamppoo johon uudistus on tehty. Putellit tulevat siis pian näyttämään tältä:
Nyt korkki on erittäin näppärä ja annostelu onnistuu sutjakammin... ellei sitten tahalleen halua läträtä ihanilla mustikkatuoksuilla / tai tervalla.


Mikäs on teidän mielipide Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan tuotteista?

8 kommenttia:

Purpose kirjoitti...

mulla tulee mieleen kans vaan mummot ja papat ja niiden suihkuhetket:D mutta sehän on ihan todistettua että kallit ja halvat tuotteet ajavat loppupeleissä aika saman asian, että en ihmettele yhtään jos nämäkin ovat ihan kelpo tuotteita!

Epe kirjoitti...

Oonko ihan hirvee ja kamala jos oon tuota korkkiuudistusta vastaan? :D Pitää lähteä ehkä hamstraamaan niitä vanhamallisisa korkkipulloa vielä kun ehtii!! :D Ja kyllä, tuo mustikkashampoon tuoksu <3

pippariina kirjoitti...

EI UUTTA KORKKIA EIIIIII!

Miulla on sen verran rankka atooppinen iho että päänahkaan laitettavat roinat on pitäny karsia minimiin, en voi shoppailla enää vain sitä parhaimman tuoksuista shamppoota :( .

Tällä hetkellä ainoot jotka käy on nuo suomalaiset. Tervashamppoota (pesee muuten hyvin pois hiusväritahrat päänahasta ja otsalta!)käytän enimmäkseen, koska se rauhottaa päänahan ihanasti. Mutta se lasten shamppoo tuoksuu kaikista parhaimmalle <3 Aivan ihana omenan tuoksu, suosittelen.

Siulla tosin on enempi luonnonkiharaa ko miulla joten kannattaa siis ostaa jotain hiuksiinjätettävää hoitoainetta lisäksi. Tuo terva varsinkin saattaa kuivattaa hiuksia kun pesee aivan "narisevan puhtaaksi". Mikä on joskus (sillointällöin käytettynä) ihan hyväkin juttu.

Sinisestä tulee niin vahvat mummovibat että olen jättäny sen kauppaan.

Jenny kirjoitti...

Ah ite oon kans niin rakastunu noitten tuotteisiin, mustikkahoitoainetta kuluu ja kuluu...

Mirette kirjoitti...

MIKSI TE ETTE HALUA UUTTA KORKKIA? :D sehän on helpompi?

Epe kirjoitti...

Niin mutta just on opetellu vuosien saatossa täydellisen kaatotekniikan, niin eihän tuosta uudesta korkista oo mitään iloa enää :D Ja tuo mustikkashampoo onkin niin mahtavaa, että ei haittaa jos sitä lurahtaa vähän enemmältikin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin 2008 Cederrothille asiakaspalautetta kun lopettivat sen mainion saippuan joka kuului tuohon samaan sarjaan. Samalla kehuin saippuapullossa ollutta korkkia, joka oli samankaltainen kuin nyt viisi vuotta myöhemmin markkinoitavissa shampoissa... hitaasti meni viesti perille - tuleekohan se saippuakin vielä takaisin? :)

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin 2008 Cederrothille asiakaspalautetta kun lopettivat sen mainion saippuan joka kuului tuohon samaan sarjaan. Samalla kehuin saippuapullossa ollutta korkkia, joka oli samankaltainen kuin nyt viisi vuotta myöhemmin markkinoitavissa shampoissa... hitaasti meni viesti perille - tuleekohan se saippuakin vielä takaisin? :)