18 syyskuuta 2012

Yllätyssynttärit

No, unohdetaan eilinen masentelu ja kerrataanpas vielä mitä lauantaina tapahtui: 

Eli lauantaina vietettiin typyjen kanssa mun synttäreitä. Sain tosiaan pari vihjettä ennen reissua ja lopulta arvaukseni laivamatkasta kolahti oikeaan. Tältä minun pakkaukseni näytti aluksi. Siis yhden yön risteilylle.

Automatkalla sain lahjan. Ässä-arpa! Arvatkaas vaan, nimittäin voitto tuli. Luulin aluksi että voitin 20e, mutta sitten kun kävin lunastamassa arvan, voitto olikin 30e :D Ihan kiva!


Mentiin ennen laivaa syömään Chicosiin. Chicoksen ruuat olivat aika järkkyjä. Itse otin kana-chevre-salaatin, ja öö, no en voi suositella kenellekkään. Aika mautonta oli. :(


Onneksi jälkkäriksi tilattu mansikkamargaritan (vodkalla - tequila, hyi) koko pelasti ruokailutilanteen.
Tsekatkaa nyt! 
Syömisen jälkeen otettiin nokka kohti Baltic Princessiä. S-marketista oli vielä napattava mukaan synttäripallo joka kulki mukanani myös laivaan. 

Hytissä  sain tamppaustikkuja!
Todiste laivalla-olosta. Yksi normaalikuva jonka jälkeen kuvaus unohtui ja ilta jatkui nesteytyslinjalla kuuteen asti aamulla. Kotiin päästyäni kävin kaupassa ostamassa itselleni varman darran taltuttaja-kombon:

Oli oikein huikea reissu. Iso sydän reissun järjestäjille!

2 kommenttia:

minttu kirjoitti...

Myöhäiset synttäri onnittelut ja tyynelle nimpparionnet!

Sagu kirjoitti...

En muista onnittelinko jo, jos en, niin onnee! Ja toi sun tukka saa mut himoitsemaan kuparinväristä päätä, kiitos tosi paljon >:---(