27 syyskuuta 2012

Tipi tii tipi tipi tipi tii

Sarjassamme iu, tässä taas asukuvaa. Ostin tuon tipumekkosen kesällä Micmacistä (josta tekee yllättävän paljon kivoja löytöjä jos on vain ekstra-paljon rahaa). Se on mielestäni liian lyhyt ollakseen mekko, mutta liian pitkä ollakseen vain toppi. Sen takia olen mieltänyt sen käytön hieman pulmalliseksi. Kesällä kyllä viiletin tällä shortsit kankkuni peitteeni ja nyttemmin... no, nyt en olekkaan pitänyt sitä hetkeen koska olkaimeton yläosa aiheuttaa läskien aka tuplatissieni villiä tursumista yli laitojen. Ei hyvä. 


Ehkäpä joku päivä laitan tämän ihan farkkujen kanssa ilman epämääräisiä vyöviritelmiä ja pelkistän vähän neuletakilla. Sitten se on ok myös arkikäyttöön ja peittää ylimääräiset rintaläskinilihakseni.

Ps. Kohdistakaa katseenne kuvan alakulmassa hehkuviin megamuokkauksiin T. yksi graafisella alalla työskentelevä. 

Yksi juttu vielä. Olen saanut paljon kommentteja siitä, että olisi kiva jos sepittäisin enemmän "arkisia juttuja". Mitä te tällä tarkoitatte? Ongelmanahan noissa arkijutuissa on se yksinelo... kun pitäisi olla aina joku räiskimässä niitä kuvia, mutta kun sellaista ei ole.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ei hätää, KAIKILLE tulee kainalotissit!! Ole onnellinen ettei kuitenkaan selkätissejä, ne on vielä ikävemmät.. :-(

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Tulee mulle kyllä varmaan nekin :(

ami kirjoitti...

Höpö höpö sulla mitään tuplatissejä oo, saatika edes läskejä. Sä oot niiiiin pieni, ainakin mun silmään! :D Mutta ymmärrän kyllä, helpommin sanottu kun tehty tuo itseensä tyytyminen.

Anonyymi kirjoitti...

HOT! Huhhuh :O~~

Mirette kirjoitti...

Ami: Ne on piilossa hiusten alla, hah, onneksi! :D Mut no joo, kiva että oon jonkun mielestä mielummin pieni kun se iso :D :( <3

Anonyymi: Tä :D

Sagu kirjoitti...

Miks miks MIKS oot niin upea! D:

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä läskit????? Oot upea, huhhuh!

RagDoll kirjoitti...

Hei neitokainen, näytät hyvältä. Nyt se nokka pystyyn ja ylpeänä tallustelemaan! =)
Vaikka tiedän, että on aina helpompi sanoa, kuin tehdä..

Mira kirjoitti...

HUUUUUUUUUUHHHHUUUUHUHUHUHUHUH ihan maaginen mekko ja sä aiheutat hurrr-värinöitä, kreisikuumis punapäähottis wtfnomnomnom.