18 syyskuuta 2012

Postaustoiveita!

Hei, heittäkääpäs minulle postaustoivomuksia kommenttiboksiin. Minkälaiset jutut kiinnostaa ja minkälaiset taas eivät? Jos ei muuten kehtaa laittaa kommenttia, niin anonyyminakin voi pommittaa. Välillä on ollut kommentointipuolella sen verran hiljaista, että olen alkanut pohtimaan mikä ihmisiä minun blogini sisällössä eniten oikein kiinnostaa. Sana on vapaa! :)


10 kommenttia:

Eve kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heidi kirjoitti...

Tyynelle nimpparirapsutus!

Anonyymi kirjoitti...

bileet, tatskat ja hajuvedet!

Anonyymi kirjoitti...

Mie ainaskii tykkään siitä, että kirjotitpa mistä kirjotit, niin kirjotat tunteella ja aidosti. Kaikkein kivointa on lueskella erilaista yleistä pohdintaa elämästä, myöskin DIYt ja asupostaukset on sun kohdalla kivoja (koska et käytä pelkästään perus H&M-paskaa).
Olis kiva myös lueskella pikkuisen enemmän sun taustoista ja siitä kuka ylipäätään olet, koska uusia lukijoita varmastikin eksyy sun blogiin silloin tällöin ja ne aina joutuu aloittamaan puhtaalta pöydältä. Esim. perustiedot kuten missä asut, millasessa kämpässä, kenen kanssa, mitä kuuluu jne olis jeba :)

Purpose kirjoitti...

se synttäriangstaus oli hyvä, tai siis enempi pohdintoja/tuntemuksia kehiin. ja sitten kaikki sun tatskahommeliinit kans kiinnostaa, jos sulla on vaikka jotain uusia täppitoiveita niin niistä ois mukava kuulla:)

Anonyymi kirjoitti...

aloin kiinnittää huomiota että mikset koskaan hymyile kuvissa :D tää blogi on paras :)

Anonyymi kirjoitti...

Tatska-hommelit, sun tyylisi muutenkin (rohkeesti taas leikkimään vaatteilla ja aseusteilla!) ja ylipäätänsä sun meno ja meininki elämässä. :)

Ja kuviakuvia kuvia lisää. "oikeita" kuvia, ei pelkästään instagram.....

Anonyymi kirjoitti...

sellanen tiivistetty elämäntarina olis kiva! ja tosiaan bile ja tyyne-postaukset on aina jees

Anonyymi kirjoitti...

Sun kaikki jutut on hyviä, kuvat on ihania (koska oot niin hyvä kuvaaja :D) mut enemmän asukuvia ois kiva saada ja ööö emmä tiiä!

-vakkarilukija

Mimosa kirjoitti...

Tyynestä on aina kiva lukea ja katsoa kuvia :-) Kaikki sisustus-jutut kiinnostaa! Ja tietty kokkailut :-D