07 syyskuuta 2012

Police - To be

Sain testiin viime viikolla Policen TO BE Women -tuoksun. Yhteensattuma oli hauska sinänsä, että olin juuri pari päivää aikaisemmin linkittänyt tästä kuvan kaverille "katso miten hieno pullo". Anttilassa nuuhkuttelin saman version miesten tuoksua, josta en pitänyt yhtään.. joten pelkäsin että tämäkin tulee olemaan liian.. halpis.

“Tuoksu avautuu raikkaana ja pirskahtelevana. Se on hienovarainen sekoitus poreilevan hedelmäisiä tuoksuja kuten klementiiniä ja limeä, joihin mehukas Granny Smith -omena kietoutuu. Rohkea naisellisuus ja ripaus Minxiä syntyvät tuoksun sydämessä, jossa herkät mutta aistilliset valkoiset kukat kääriytyvät makeisiin karkkeihin. Pohjatuoksussa olevat myskillä pehmennetyt jalopuut tekevät tuoksusta elinvoimaisen ja pitkäkestoisen.”

Aluksi en osannut päättää, tykkäänkö tästä vai en. Henkilökohtaisesti olen aina vähän väheksynyt markettienhyllyillä olevia "halpistuoksuja". Aikani ruiskittuani aloin kuitenkin pitämään tästä. Eniten häiritsi, että tämä muistuttaa todella paljon jotain toista tuoksua, mutta en saanut päähäni että mitä. Sitten Mira sanoi sen: Dolce and Gabbanan Light blue. Kyllä! Käykääpä tuoksuttelemassa, eikö ole aika samanlainen? 

4 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Mulle on ihan sama miltä tuo tuoksuu, tarvitsen sen pullon takia! :D Tuo pullo on vastustamaton!

Mirette kirjoitti...

Camilla: Hihii, maksaa n. 26e ja pitäis saada esim Cittareista/anttiloista. Se tuoksuu oikeasti aika freshiltä, eli kannattaapi käydä nuuhkuttelemassa. Miehille tosta on semmonen sininen kallo :D

SUPERVAIN kirjoitti...

tää on popsahtanut nyt jokapaikassa nii paljon esille et kai sitä on pakko käydä nuuhkasemassa :D

Anonyymi kirjoitti...

pitääpä käydä tuoksuttelees!