06 syyskuuta 2012

MOI o/

Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi Inspiration-konsepti, johon oma blogini on kutsuttu mukaan. Inspiration tarjoaa lukijoille tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta.

Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Jos haluat, voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.

Olisin erittäin kiitollinen jos jaksaitte vastata kyselyyn, koska olisi kiva saada tietää millaiset tyypit tätä blogia oikein lukee. Kyselyyn vastaaminen ei kestä kauaa. Kiitoksia!

6 kommenttia:

Mii kirjoitti...

Jeee siistiää! :)) Mut höh, en voi näköjään ite vastata koska ollaan molemmat mukana :D

Joanna kirjoitti...

JEEEEE <3

Mirette kirjoitti...

Mii: jep, huomasin saman. Oisin voinut vastailla niihin :(

Joanna: HIHII. :P

Riikka kirjoitti...

Heh, näitä postauksia on kyllä joka blogissa :D Mutta jee hauskaa että säkin mukana! Meidän blogiin tuli jo ensimmäinen ihana "tylsiä yhteistyökumppaneita, mainokset vaan lisääntyy" valitus kommentti :D

Mira kirjoitti...

Jeejeejeeeee nii siistii!!!!

Mirette kirjoitti...

Riikka: Mä googlasin noilla alkusanoilla että pystyin stalkkaamaan ketä muita on mukana XD
Mut joo, sitähän se teettää. En tajua miksi se on niin big deal että tossa vieressä pyörii pari mainosta tai että kirjotan jostain tuotteesta arviota jonka olen saanut - mutta varmaan ostaisin ilman saamistakin :(