18 syyskuuta 2012

Glitteriä

Ostin taas pari lakkaa kynsilakkakokoelmiini Seppälästä. Nämä olivat vähän niin kuin korvike himoitsemiini Sally Hansenin Gem crush nail coloreihi. Ei kyllä hirveän hyvä sellainen. Lakan levittämisen kanssa tarvitaan nimittäin erittäin paljon maanisia pulu-liikkeitä, puhaltelua ja odottelua. Kynsilakan kuivuminen kestää varmaan valehtelematta 20min. Muistan kun Miran kanssa näillä lakkailtiin kynnet juuri ennen kuin piti lähteä ulos...kumpikin sotki sormensa johonkin paidan helmaan :D Jälki on kuitenkin kuivumisen jälkeen ihan kiva, mutta paksun glitterkerroksen saamiseksi tarvitsee lakkaa levittää kaksi kerrosta. Hinta taisi olla alle 4e/kpl.
 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miulla on tuo hopeinen, ja voin kertoo että on paras glitterlakka minkä tiiän. Pari ekaa käyttökertaa oli ihan paska, mut sen jälkeen se jotenki kuivahti, ja alko kuivua nopeammin + yks kerros riitti glitteröittämään koko kynnen. Ja on muuten hiton kestävä lakka, ei meinaa lähtee kirveelläkään :D

Tynskylle nimpparionnittelut!

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Mulla oli kans kerran sellasta hopeista, ostettu thaimaasta joskus vuonna nakki. Se siis myöskin kuivahti jossain vaiheessa ja oli siinä vaiheessa melkeen parempaa kuin uutena :D Ja huomasin kyllä että tuo pysyy kuin tauti. Sen verran kauan hinkkasin kynsilakanpoistoaineella yhtä sormea.

Noita kyllä tulee varmaan talvemmalla käytettyä enemmän.. toivotaan että samalla vähän kuivahtais :)

Camilla kirjoitti...

Ah, mulla on tuo hopeinen ja valkoinen. Rakastan niitä värejä, mutta kuivuminen tosiaankin kestää ikuisuuden ja glitterlakkojen perusominaisuus lienee se, että niitä saa hinkata toiset 20 minuuttia per kynsi irti. -.- Mutta muuten kyllä pidän noista. Mulla on semmosiakin glittereitä, jotka peittää ihan koko kynnen, mitä en tosiaan aina lakaltani halua, vaan että aluskerroskin näkyisi. Ja tuo levittyy kohtuullisen hyvin parilla kerroksella itsellä kuitenkin. :)