30 syyskuuta 2012

Even kauneuspolku

Olin viime viikolla Even kauneuspolku -tapahtumassa, joka oli tehty yhteistyössä maahantuojien kanssa. Polun varrella meille bloggaajille esiteltiin kauden uutuuksia ja muita ajankohtaisia tuotteita.

Eve on siis kauneustavaratalo, beautyshop ja hair&spa, joka sijaitsee Sellossa. Even valikoimissa suositaan luonnon ja luonnonmukaista kosmetiikkaa sekä brändejä, joita ei ole saatavilla ihan joka paikasta. Valikoimissa on mm. Youngblood-mineraalimeikit, Couleur Caramel, Benecos, MSCHIC, Kide, Pure Colours sekä thebalmmeikkisarjat. Kosmetiikkabrändejä on mm. Jurlique, Organic Elements, Ahava, REN, Korres, Ziaja, Lavera, Vita Liberata jne.

Spa'n seitsemässä hoitohuoneessa tehdään myös kasvo- ja vartalohoitoja, hierontoja, laitehoitoja, ripsipidennyksiä, rakennekynsiä, suihkurusketuksia sekä lukuisia muita hoitoja. Lisäksi tiloissa palvelee parturikampaamo. Osaa hoidoista on saatavilla myös luonnonkosmetiikkatuotteilla tehtyinä. :)

Kauneuspolku starttasi ensin aamupalalla, jonka tarjosi meille SIS. Deli. Maistoin ensimmäistä kertaa viherpirtelöä, johon oli surautettu mm. nokkosta, banaania, hampunsiemeniä... ja paljon kaikkea muuta, mitä en nyt muista. Oli kyllä yllättävän hyvää. Kaveriksi saatiin vielä kasvissämpylät.. jossa taisi olla mm. marinoitua artisokkaa.. hitto kun en enää muista.. mutta sekin oli oikein hyvää!
Joannahan se siinä hörppii. Meillä kummallakin oli pieni fiksaatiota haistella kaikkea  - ja myös testailla tuotteita käsiin. Tapahtuman jälkeen mun käsissä oli varmaan kahtakymmentä eri tuotetta.
Saatiin myös lasilliset luomu kuoharia. Hyvä startata aamu käyntiin lasillisella. :D
Kierreltiin eri pisteillä ja saatiin kuulla esittelyjä tuotteista.
Couleur Caramel natural make-up on ammattikäyttöön kehitetty kokonaisekologinen ihoa hoitava värikosmetiikkasarja. Hoitavina ja meikkaavina ainesosina toimivat kasviraaka-aineet sekä mineraalipigmentit. Pakkauksissa oli myös kiinnitetty huomiota ekologisuuteen = kaikki osat on kierrätettäviä.
Ziaja olikin minulle ihan vanha tuttu, mutta uudet avocado sekä viinirypäle -sarjat saivat kuolan valumaan. Varsinkin nuo Avocado-sarjan tuotteet - niin ihanan tuoksuisia! Tosi raikas. Kannattaa käydä haistelemassa :)
Mirppu kävi lakkaamassa kynnet MIYO:n pisteellä.
Kaipaus-korut olivat yksi pää syy miksi minun piti raivata tilaa kalenteriin että pääsisin tänne tapahtumaan. Hihkaisin heti innostuksesta kun näin Paula Suhosen suunnittelemia bullikoruja rivissä (puuttuu nyt tietysti kuvista). "Iiih, Tyyne-koruja".  Kaipaus-korut ovat siis tuoksukoruja (jos joku ei vielä tiennyt).
Ahavan tuotteet kiinnostivat minua myös todella paljon.
Ahavan pisteeltä löytyi myös Laylan kynsilakkoja. Tapitettiin näitä silmät kimmeltäen Joannan kanssa "Oooooo".
Varsinkin tämä Violetti glittershimmergoldensplätter oli iiihana.

Nämä Honoré des Présin hajuvedet ei ollut ihan mun juttu. Pakkaukset on superhienoja ja pullotkin kivoja, mutta tuoksut olivat vähän liian outoja. Yksi hajuvesi tuoksui mm porkkanalle :D Se oli vähän liikaa. Näistä lempparein oli se ihan original, tai kookos. 
Kaikissa pisteissä en muistanut kuvailla kun olin niin tohkeissani testailemassa kaikenmaailman mömmelöitä. Oli kuitenkin todella kiva tapahtuma ja tuli tutustuttua paljon laajemmin juuri nimenomaan näihin luonnontuotteisiin. Suosittelenkin tosiaan piipahtamaan Sellon 3.kerroksessa sijaitsevassa EVE:ssä jos suosii enemmän luonnonkosmetiikkaa - eri merkit kun löytyvät kätevästi samasta paikasta. 

Sain kotiin mukaan myös ison tuotekassin, joka sisälsi aika paljon minikokoisia matkapakkauksia uutuustuotteista eri merkeiltä ja muutaman helmituotteen. Joistakin saatan kirjoitella myöhemmin sitten enemmän, kunhan saan koluttua kaikki tuotteet läpi. :)

2 kommenttia:

RagDoll kirjoitti...

Kiitos Mire niistä Ziajan rasvoista! On kyllä niin kosteuttavia, että pakko käydä ostamassa, kun putelit loppuvat. =))

Mirette kirjoitti...

`Ragdoll: hii no tosi hyvä että on hyviä! :)