11 syyskuuta 2012

Essie poppy razzi

Sain muutama viikkoa sitten testattavakseni Essien herkullisen poppy razzi kokoelman. Räpsin näistä lakoista kiihkoissani monta kuvaa, mutta en onnistunut millään tasolla saada sävyjen oikeaa väritystä esiin. (Note to self, vie se kameran linssi puhdistukseen).


Paketissa tuli neljä eri sävyä: Lights,  Action,  Camera, Bazooka sekä base coat ja valkoinen blanc "aluslakka".

Ideana näissä lakoissa on laittaa ensin valkoista lakkaa värillisen lakan pohjalle, jotta sävystä tulisi mahdollisimman kirkas. Testasin blanc+värilakka-comboa pariin otteeseen, mutta mielestäni sävyt ovat kirkkaita ilmankin valkoista aluslakkakin (kärsivällisyys nolla). 


Alla olevasta kuvasta näkyy paremmin oikeat sävyt. Ne siis ovat oikeasti todella kirkkaita.
Vasemmalta oikealle: Lights, Camera, Action, Bazooka.

Alla Essien poppy razzien kanssa kynsien lakkausnäyte ohjeita hieman kääntäen. Eli se mikä olisi pitänyt laittaa pohjalle, laitoinkin palleroina päälle. Mun mielestä aika söpöt :D Tästä lähin teen vaan pallokynsiä. Pohjana ihana fuksia, Lights. 


Essien lakat ovat kyllä nousseet omassa käytössä lemppareiksi (sekin vaikuttaa kyllä tietysti, että minulta löytyy paljon sävyjä mitä vaihdella). Ne levittäytyvät hyvin, kuivuvat äkkiä ja kahdella kerroksella saa erittäin pigmenttisen ja kestävän lopputuloksen. 

10 kommenttia:

RagDoll kirjoitti...

Upeita herkkuvärejä!! Kirkkaat oranssit ja pinkit on myös niitä omia lemppareita.. Lakat jääneet vaan vähän vähemmälle käytölle nyt geelilakkojen myötä.

linnea kirjoitti...

Kyllä Essie vaan osaa! Noi kaikki värisävyt saisivat muuttaa mun luokse, ja parasta on se, että tuo lakka oikeasti pysyy kynsissä :-)

aba kirjoitti...

NAM mitä sävyjä. Tippuis nää tekarit pian pois, niin voi alkaa taas läträillä kynsilakoilla. : )

Mirette kirjoitti...

ragdoll: Maksaako ne geelilakat enemmän kuin normaalit? Varmaan jostain ebaystä kannattaa tilailla?

linnea: jep. Mä en ikinä oo oikeen kiinnittänyt huomiota kynsilakkojen kestävyyteen, kun aina se perus toteamus on että parissa päivässä ne on jollain tavalla lohjennut pois.. Essien kllä pysynyt, että sinänsä se on hintansa arvoistakin :)

Saa nähdä millasia herkkuvärejä Essieltä tulee Syksyyn/talveen.

Mirette kirjoitti...

Aba: Mä vaa siin vaiheessa ku kyllästyin tekareihin, aloin ronskisti vaa lakkailee :D

Mirette kirjoitti...

...siis päälle.

Mira kirjoitti...

Oi OMNOMNOMNOMNOM mitä himoherkkuja!

sarkku kirjoitti...

Mää just kattelin äsken tuota camera-lakkaa kaupasa mutta en sitte raaskinu kuitenkaa ostaa T___T No ehkä tilaan sen netistä halvemmalla joku päivä ..

Mitte kirjoitti...

Okei, nyt on kyllä pakko kokeilla noita Essien lakkoja! Kaikki puhuu niistä, joten kai niitten on oltava hyviä :D

Mirette kirjoitti...

Mira: hihii

Sarkku: No on ne kyllä kalliita. Mä ostelisin useemmin lakkoja, esim jotain opiakin mut en vaa raaski ku on niin kalliita. Toisaalta sitä tulis ehkä ostettuu lakkoja vähän harkitummin jos maksais siitä sen pitkän pennin :D Nimimerkillä aika paljon myös lakkoja joita en käytä.

Mitte: Juu, jotain kyllä kannattaa! :) Sain mun työkaverinki innostumaan näistä, parempi pysyvyys kuulemma ku mavalassa. :)