06 syyskuuta 2012

Color Mask Mandarin

Ensin yksi juttu. Minä en enää ikinä värjää hiuksia punaiseksi tai punasävyiseksi. Muistuttakaa minua tästä toteamuksesta jos joskus taas haikailen punaisen perään. Punasävyisen tukan sävyn pitäminen hyvänä on yhtä tuskaa. Onneksi KCprofessionalin Colormaskit on keksitty. 

Eilen sujautin nimittäin kulahtaneeseen kuontalooni n. kymmeneksi minuutiksi Mandariinin sävyisen Colormaskin ja tulos näytti tältä. Vasemmalla ennen, oikealla jälkeen.  (!!!!!) Hiukset näyttävät taas juuri värjätyiltä. Tyvikasvuun tämä ei kuitenkaan valitettavasti tarttunut, joten minun pitää joka tapauksessa värjätä hiukset viimeistään ensi viikolla kestovärillä että saan "kaljun" piiloon. 

Olisin voinut ottaa nämä kuvat hieman paremmassa valossa, mutta tällä kertaa mennään tämmöisellä surkulaadulla. Kyllä näistä silti näkee eron.

Oma siskonikin oli langennut punaiseen hiusväriin alkuviikosta, joten viikonloppuna kun rullailen Lohjalle, täytyy käydä ostamassa sille tästä se pepper-sävy. :)

Tuote saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Tuo on kyllä ihan huippu tuote! Itse käytän vanilla -sävyä :-)

Mirette kirjoitti...

Katariina: En oo aikaisemmin vaaleakutrisena edes ajatellut että tommosta vois testailla.. tuo varmaan vaalean tukkaankin kivaa kirkkautta ja sävyä jos muuten look on tosi luonollinen :)