28 elokuuta 2012

Ziaja

ZIAJA on puolalainen korkealaatuisten ja luonnollisten kosmetiikkatuotteiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat kasvo-, vartalo- ja hiustenhoitotuotteet.  Ziajan tuotteet ovat edullisia ja niitä löytyy mm. Sokoksista. Muut jälleenmyyjät löytyvät täältä. 

Ziaja tarjoaa modernit kauneudenhoitotuotteet, jotka: 

  • perustuvat innovatiivisiin tuoteresepteihin ja korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin 
  • tuotetaan hyödyntäen uusinta teknologiaa 
  • ovat kliinisesti testattuja ja allergiatestattuja.
  • ovat pH-tasapainotettuja 
  • Tuotteita ei ole testattu eläimillä.  
+ Yritys on ympäristötietoinen - aktiivinen osanotto tyhjien pakkausten kierrättämisessä - kaikissa tuotteissa on Green Point -merkintä.

Nämä tuotteet sain testattavaksi Face Helsingin kautta:

Kookos käsivoide

Ihotyyppi: Kuiva ja normaali iho. Ominaisuudet: Sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ja rapsiöljyä. Suojaa pesuaineille ja sään vaihtelulle altistunutta ihoa. Uudistaa, pehmentää ja silottaa ihoa. Vahvistaa kynsiä, auttaa ehkäisemään niiden katkeilemista. Vaikuttavat ainesosat: Rapsiöljy (canola oil).

Tässä tuotteessa rakastan kaikista eniten tuoksua. Kookos, mmm! Kyllä mielellään rasvailee näitä mummokäsiä kun tuoksu on vastustamaton. En tiedä mikä fiksaatio minulla on yleisesti kookorasvoihin... ne ovat vaan jotenkin niin herkullisia... mutta sitten taas esimerkiksi erilaiset kaakao/suklaa-esanssit ei toimi ollenkaan. Käsirasva on mielestäni hyvä perus käsirasva. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa. Niin ja ps. tuoksuu kookokselle.

Appelsiinivartalovoi 
 Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille. Ominaisuudet: Ylläpitää ihon luontaista kosteustasapainoa. Parantaa näkyvästi ihon elastisuutta ja pehmentää ihoa. Jättää ihon pehmeäksi ja tasaiseksi. Vaikuttavat ainesosat: E-vitamiini, Oliiviöljy, Appelsiinivoi.

Tämä tuoksui hassulle. Rasvoissa sitrushedelmät ovat hirveän yleisiä, mutta tämä on aidosti ensimmäinen appelsiinintuoksuinen rasva jota olen kokeillut. Hetken tätä nuuhkuteltuani, piti oikein palauttaa mieleen miltä appelsiini oikeastaan tuoksuu ja kyllä se siltä tuoksui. Ymmärrätte ehkä pointin kun haistatte kyseistä rasvaa. Appelsiini-elämys. Tuoksu on kuitenkin raikas ja sopivasti appelsiininen. Olin myös hieman yllättynyt että tämä vartalovoi oli paljon kevyempää koostumukseltaan kuin testaamani Oliivi vartalovoide.Vartalovoi levittyi helposti, imeytyi nopeasti ja jätti iholle vain vienon appelsiinisen tuoksun jälkeensä.

Ziaja natural olive body lotion
Ihotyyppi: Kuiva/normaali iho. Ominaisuudet: Ekosertifioitu luomuoliiviöljy syväkosteuttaa ja pehmentää vartalon ihoa.   Rauhoittavaa vaikutus, erityisesti ärtyneille ihon alueille. Vaikuttavat aineosat: oliiviöljyä, E vitamiini ja pro-vitamiini B5 (D panthenol). 

Ensinnäkin iso plussa suuresta koosta (400ml). Itse jos ostan rasvaa, ostan sen jokapäiväiseen käyttöön. Perinteinen 200ml rasvaputelli kestää minulla viikon.  Isompi pullo kestää hieman pitempää. Myös pullossa oleva pumppumekanismi on kätevä, kun ei tarvitse sotkea putellia rasvaisilla käsillä. Vartalovoide tuoksuu klassiselta oliivivoiteelta. Tiedän että minun äitini rakastaisi tätä tuoksua. Itse myös pidin siitä, koska se on sopivan neutraali. Voide levittyy hieman jähmeästi, mutta tuntuu iholla todella kosteuttavalta. Kovin riittoisaa tämä ei juuri tämän jähmeyden takia mielestäni ole... mutta kannattaa myös huomioida se, että itse kärsin todella kuivasta ihosta, mikä myös vaatii enemmän rasvaa. Voide kyllä "jähmeydestä" huolimatta imeytyi nopeasti ja jätti ihon pehmeän ja kimmoisan tuntuiseksi. Uskon että tätä voidetta tulee vielä hankittua lisää. Ehkä äitillekkin.. joululahjaksi. :D

Onko teillä kokemuksia Ziajan tuotteista? :) 

Ps. Pysykää kuulolla, koska pieni arvonta saattaa olla tulossa ;--)
Käykää myös tsekkaamassa Ziajan fb-sivu!

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Kuolasin jo ton kookosrasvan kohdalla.

Jetta kirjoitti...

Kookostuosu! ♥