08 elokuuta 2012

Syksy

Kovasti toivon tältä kesältä jotain erikoista. Loppujen lopuksi tästä tulikin aika paska kesä. Nyt on syksy ja unicorn (ei onneksi unibrown) kasvaa otsassa koko ajan suuremmaksi. Tällä hetkellä tekisi mieli vain mennä talviunille ja herätä taas ensi keväänä uuteen nousuun. En edes tiedä miten kuvailla tätä oloa, mutta on vaan tylsää. Mitään ei jaksa, mikään ei huvita ja sisäinen angstini on taas herännyt. Ei se kyllä koskaan ole mihinkään kadonnut, joten ei parane liiotella.
Olen monta kertaa yrittänyt aloittaa jonkun tosi deepin tekstin kirjoittamisen tänne.. mutta olen myös aikojen saatossa todennut, että ei kannata sanoa mitään, koska tätä blogia lukee myös ne ihmiset joiden en haluaisi tietävän minun elämästä/ajatuksista mitään. En halua altistaa itseäni enää yhtää enempää ilkeille, mieltä pahentaville kommenteille. En jaksa. Siksi tämä on tälläistä tylsää, pinnallista ja turhaa paskanjauhamista, jota kukaan ei loppujen lopuksi hirveästi jaksa lukea.

Jep, mutta syksy, se tosiaan alkaa taas. Vihdoinkin pystyy hengittämää kun ilma raikastuu ja kivat värit palaavat kauppoihin. Mieli muuttuu mustaksi ja emotionaaliset soittolistat jyräävät "Granturismo"-partymiksit (okei, taidan olla ainut joka sellaisia kuuntelee). Tämä blogi alkaa täyttymään alituisesta valittamisesta sekä itsesäälistä, no, wait... Mietin jo blogin nimenkin vaihtamista: "Väärinpäin lentävät linnut". No, ei ehkä.

Ehdittekö te tehdä kaiken mitä tänä kesänä piti?

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä huoli, et ole ainoa josta tuntuu tuolta. Luulen, että olen itsekin elänyt yhden elämäni tylsimmistä kesistä. Vaikken tykkää kun on lämmin ja hiki virtaa, niin pakko myöntää että petyin kyllä vähän siihen ettei täällä pohjoisemmassa ollut edes yhtä sellaista viikkoa putkeen jolloin olis voinut valitella, että "huh kuinka kuuma". Muutenkin jotain jäi puuttumaan koko kesästä. Mutta kyllä se siitä, ehkä ne ruskan värit edes vähän piristäisi :) Tsemiä, tykkään sun blogista hulluna!

Anonyymi kirjoitti...

jooo ihan paska kesä pakko myöntää, pari päivää sadetta on jees kun saa tekosyyn kattoo leffoja hyvällä omallatunnolla mutta sen jälkeen vaan ärsytää

t.irmis

Sagu kirjoitti...

Kesä on ollut ihan paska, ja todennäköisyys on sen puolella että syksystä tulee vielä paskempi! Onneksi täällä intterneetterissä on tätä vertaistukea.

P.S. Sä olet sentään nätti!

RagDoll kirjoitti...

Anteeksi Mire, mutta auttamatta nauroin tuolle "väärinpäin lentävät linnut"-heitolle. <3

Kirjoita ihan miltä tuntuu. Voidaan lyödä virtuaalisesti turpiin niitä, jotka tulevat tänne haukkumaan. Kyllä täällä varmasti niitä kilttejä kuuntelijoita on. <3 Suuuuri hali.

RagDoll kirjoitti...

Ainiin, huomasin tuon postaustoivejutun tuossa yläpuolella. Niin hartaasti toivoisin, että voisit jälleen toteuttaa jotain ihania meikkileikkejä, joita joskus vuonna miekka ja nakki väsäilit. Taisi olla jopa irc-gallerian puolella, ellen hirveästi väärin muista? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Paska kesä tai ei, mulla tämä oli vain jatkoa paskasta talvesta. Ihan sama mikä ilma ulkona on, kun koti on muuttunut vankilaksi ja tuomio on elinkautinen. Mutta ei siitä sen enempää.

Annan sulle kotitehtävän. Mieti joka ilta ennen nukkumaan menoa 3 hyvää asiaa sun elämässä tai kuluneessa päivässä. Toista joka ilta.

:)

Joanna kirjoitti...

Voi toistaaaaa, älä synkistele ennen kun on niin syksy että se on ihan suotavaa ja kivaakin! Tää kesä on kyllä ollut vähän turha vaikka oonki kiertäny ties missä, kieltämättä vähän tylsistyttää. Tuu joku ilta teelle!♥

Jenita kirjoitti...

Itellä on ihan samat fiilikset! Tän kesän suhteen odotukset oli niin korkeella, mutta tämä kesä ei kyllä todellakaan vastannu niitä. Nyt on vähä sellanen olo syksyä aatellen, että leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä :D

Anonyymi kirjoitti...

Taisin tehä tasan yhden asian kymmenestä asiasta, mitä piti tehdä. Ja on ollu paskin kesä vuosiin. Vaikka oli pisin loma ikinä, niin tylsä ja kaikki päivät samanlaisia. Joten ystävä hyvä, i feel you!

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

Mä heräsin yks aamu ja mietin et "koht on onneks jo kevät ja sit onki jo kesä" kunnes tajusin et TÄÄ PASKAHAN OLI SE _KESÄ_!!!

t. vihanen!!!

Anonyymi kirjoitti...

Harvoin tulee vastaan ketään, jolla on noin hyvin ihonväriin (ja tyyliin!) sopiva tukka, huh! IHANA <3

Anonyymi kirjoitti...

Syy miksi minä en ikinä uskalla alottaa blogia - ilkeät kommentit.
Mutta hei pää pystyyn söpöliini <3

Anonyymi kirjoitti...

http://nyt.fi/20120807-fok_it-76/ Kuvaa kesääni täydellisesti :')))

Mira kirjoitti...

Joo mitäs mä tein tänä kesänä, no olin oikeestaan töissä töissä ja töissä ja sit tein viel pari tenttii. Mut onneks näin sua ees about yhen kokonaisen vuorokauden, se pelasti mun koko kesän. <3

p.s Toi tukka on vaan ihan överikuuma, aion imeskellä sitä seuraavan kerran ku nähään. <3

Mirette kirjoitti...

Kiitos vertaistuesta ihanat <3