20 elokuuta 2012

Nachosalaatti

Sain ensimmäistä kertaa maistaa tätä nachosalaattia kaverini polttareissa kesäkuussa. Nyt sitä on tullut tehtyä pari kertaa (tai katsottu vierestä miten sitä tehdään) ja ajattelin jakaa ohjeen myös teille.
 Ei näytä välttämättä herkulliselta tossa alla olevassa kuvassa, mutta sitä se vaan on! NaammmMmmm!
Tarvitset: Jääsalaattia, minitomaatteja, kurkkua, punasipulia, fetaa, pizzajuustoraastetta, kermaviiliä, valkosipulidippiä, hunajamarinoitua kanaa, old el paso mild salsaa ja nachoja.

Ensin perus salaattipohja kipon perukoille (tomaatti,salaatti,kurkku, feta ja sipuli). Sitten kasataan koko setti kerroksiin. Ensin heitetään paistettu kana päälle (saa olla lämmintä, että juusto sulaa), juustoraastetta oman maun mukaan ½-1 pussia. Sitten Old el paso salsa kana-juusto setin päälle (tämä on paras soossi, koska se ei ole niin vetistä kuin muut merkit), sitten kermaviiliin miksattu valkosipuli dippi ja lopuksi Nachot. Sitten vaan syömään!

Salaatti kannattaa nauttia saman tien että kerrokset eivät ehdi vettyä ja muuttua ällön lilluiksi. :--)

13 kommenttia:

Purpose kirjoitti...

näyttää hyvältä! on varmasti vaan semmonen kaloripommi, että oksat pois:D

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin että toi ei kyllä oo kaloripommi isommasta päästä.... Ylläolevan kommenttiin viitaten.....
D:

-Eve

Mirette kirjoitti...

Purpose ja eve: Jep, hyvä korvike joskus vaikka pitsalle tai burgereille silti. Ja hyvääääääääää :P mut huomioi sit et tosta riittää aika monelle syöjällekki. :)

NELLI kirjoitti...

no nam ?!?! pakko tehä !!!

Anonyymi kirjoitti...

Joo siis mä meinasinki et kyl on tota pahempiaki kaloripommeja todellaki olemassa! Et eihän toi oo ees pahimmasta päästä. nam nam, pitää kyl iteki kokeilla tehä!

-Eve

Anonyymi kirjoitti...

siis miten tota syödään kun noi on tolleen kerroksissa :D ? eiks tota sekoteta?

Mirette kirjoitti...

Eve: kannattaa! hyvääää.

Anonyymi: no mietin itekki sillon samaa, mut siis, se sekottuu itsetään ku vaan salaattiottimilla kaivat pohjaan ja sit mättäät lautaselle.. periaatteessa nakkaat niinku jokasesta kerroksesta siin samal vähä messii. Sit se menee lautasella kuitenki sotkuun :D ja sit jos sen sekottaa valmiiks, niin noi nachot menee aika äkkiä tosi pehmeeks, joten en suosittele, ja siit tulee mutenki sit vaa mömmöö.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai tossa ole muuta niin kaloripitoista kun nachot ja nekin on maissia joten ei sekään KAI niin paha kaloripommi ole ? Ainakin santa marian versiossa näyttäisi olevan 490 kcal/100 grammaa ja tuskin sitä on tarkoitus pelkästään vedellä, eli ei nyt niin paha.

Muutenhan toi on mun mielestä ihan terveellistä?

Anonyymi kirjoitti...

^edelliseen viestiini lisätäkseni, tietty juustossa on enemmän kaloreita, mutta sehän tekee hyvää luustolle ;)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Niin no jos laittaa fetaa ja juustoa niin siitä tietty tulee, ja sit kai tossa valkosipulidipissäkin on aika paljon? en kyl oo ihan noista ravintoarvoista perillä... mutta anyhow, oli tai ei, se on silti hyvää! :) Ja sopii just vklp herkutteluks !

loinen kirjoitti...

:P~~

Sagu kirjoitti...

Mun herkku on vastaava salaatti, ilman nachoja ja jauhelihalla, ja oikein tulista salsaa :D Tosi hyvää ja niin överiä että yhdestä setistä syö useemman kerran.

aba kirjoitti...

Me tehtiin tätä eilen sun ohjetta silmäillen ja MUMS ! <3