11 elokuuta 2012

Martsari-baardit

Eilen keräsin väsyneen olemukseni/naamani kasaan töiden jälkeen ja lähdin seikkailemaan kohti Martinlaaksoa. Reitti oli yllättävän helppo ja Martsari näytti kerrankin ihan ok:lta. Olen aina pitänyt sitä jotenkin tosi spurguna ghettona nimittäin. En silti välttämättä haluaisi muuttaa sinne (suunniteltiin Pietan kanssa asunnonvaihdosta :D), koska on se loppujen lopuksi yhtä kaukana kaikesta muusta kuin tämä Kaivokselakin.
Tosiaan, Pieta oli kutsunut minut ja pari muuta työkaveria sen baardeihin. Tarjolla oli superhyvää fetasalaattia ja skumppaa (Pieta, mulle voit pistää sen tarkemma fetan marinointireseptin joskus).
Maistoin myös Westonsin Old Rosieta joka oli tosi hyvää. Pidän silti ehkä enemmän siitä kuivasta versiosta, mutta tuokin menee. Maistuu vähän mädiltä omenilta kummatkin :D
Otettiin illan aikana "Muutamat" kuvat, Itse huusin ohjeita että näytettäis yhdennäköisiltä. "DUCKFACE, EMO, HAPPY, JEE, Näyttäkää siltä että teillä olisi mu... suussa". Kannattaa testata joskus, kamerasta löytyy seuraavana päivänä hämmentäviä helmiä. Alla oleva kuva toteutui näin: 
"Duckface!" 
"Täh, miten se tehdään?"
 *(Esimerkkiä ja hämmennystä siitä, että eikö joku tiedä miten se tehdään :D)* 
"Täh, siis emmä vielkää osaa, tälleekö?*epämääräistä mutristelua*" 
"Näyttäkää vaan hyvältä" 
Fail.
Photoshoottien jälkeen huomattiin että kello on jo paljon - eli on aika suunnata baardit jonnekkin muualle.
Virallinen / Pakollinen lähtökuva.
Ensin oli tarkoitus lähteä Helsinkiin, mutta Vantaalla vantaalaisten tavalla. Ensin käveltiin vartti pitkin hämyisiä raiskaripolkuja ja päädyttiin Lunaan. Luna oli aika tyhjillään ja itselle tuli aavistuksen huono olo siellä.
 ...Lunassa juotiin yhdet ja sieltä lähdettiin sitten Redariin aka Ravintola Red Onioniin, Oh Lord!
Naisten vessa oli ihan jäätävässä kunnossa ja lasinsiruja oli kaikkialla minne ikinä menikin. Redaria jos pitää jotenkin kuvailla... niin  öö, pahimman luokan teiniläävä. Oli kuitenkin hauskaa, ja kyllä mä uskon että joskus vielä päädyn tonne. Ihmisiä oli kuitenkin paljon ja kahteen asti Happy Hour (kuiva omena 2,80e), mikä on ihan jees.
Saan ehkä jossain vaiheessa Pietalta lisää kuvia, niin katsoo jos vielä lisäilen niitä tänne sekaan. Itselläni ei nimittäin taas vaihteeksi ollut kamera mukana. 

Ps. Loppuun vielä mun uusi lempibiisi. 

8 kommenttia:

NELLI kirjoitti...

baardit on munki uus lempparibiisi ! ehkä paras ikinä.

ja hei musta toi punertava väri sopii sulle hemmetin hyvin :)

ja ihan selvennykseksi: eka juttu oli sarkasmia, toinen ei.

RagDoll kirjoitti...

Old Rosie on kyllä hyvää. =P

Juu, kyllä noita baardeja on tullut naurettua kerta jos toinenkin. ;) Muistaa itse kirjoittamansa lapsuuden biisit ja on niiiiin kiitollinen, ettei silloin tullut mieleenkään lähteä niitä kenellekkään laulamaan, saati nettiin laittamaan!

Jasmi kirjoitti...

Pieta! Entinen luokkalainen. Kuinka pieni maailma :--D Sori meikä vainoo täällä aina!!!

Iina Eleonoora kirjoitti...

Yo typy! Sut on haastettu :) http://www.love-mie.com/2012/08/blogiarkistoista-poimittua.html

Mira kirjoitti...

Baardit on kyl parhaat, ihmiset maksaa rahaa!

Ootte ollu ihan megakuumina menossa! Teiän baardeihin mäkin haluun!

emmi kirjoitti...

wtf, kuka ei tiedä ankka- poseja?!?!?! nää on just parhaita, naurettii just kuollaksemme yhden viikonlopun kuville, joissa teemana toimi alhaalta otetut kaksarikuvat :DDD

ps. etitkö viel weekendin lippuu?

janni kirjoitti...

siis apua toi redari. oon käynyt siellä kerran. joskus neljä vuotta sitten ja siis noi vessat on suoraan helvetistä :DDD juuri samalta näytti sillonkin, mutta yhteen lavuaariin oli oksennettu ja se oli tukossa!!

Heidi kirjoitti...

Baardit on parhaat! Jäätävä meno, tiukka etukeno! xD hhahaha! Sun videot saa aina nauramaan, niin sillon se pippurin syöjä, joka luuli sitä kirsikaksi xD punaset hiukset näyttää hyviltä!