17 elokuuta 2012

Kiva aamu

Paketti L'oréalilta aiheutti tänä aamuna maanisen ilokohtauksen! Näistä tuotteista tulossa ehdottomasti laajempaa arviota myöhemmin.
Tiedän että jollain särähtää heti korvaan kun puhutaan saaduista tuotteista, mutta voin vannoa, että nämä kaikki ovat juuri sellaisia, mitä itse haluan testata. Eli toivottavasti teidänkin mielenkiinto säilyy kun kirjoittelen näistä tuotearvioita/testauksia.

Muutamasta uudesta rasvastakin pitäisi kirjoitella, kunhan vaan kerkiän. Nyt on ollut stressilevellit niin korkealla, että en ole oikein jaksanut blogiin panostaa. Eilen kävin lääkärissä ja nyt pitäisi taas hetki pärjätä Dear Ekin lohduttavilla neuvoilla. Olen siis ollut niin stressaantunut, että stressi on aiheuttanut mulle kurkkuunkin närästystä muistuttavan outotunteen kurkkuun (joka ei siis ole flunssaa). Outotunne näyttää olevan onneksi poissa, kiitos hyvin nukutun yön.

Niin joo, ja sain mm. toivomuksen siitä, että voisin lisätä tähän blogiin niitä vanhoja legendaarisia "meikkileikkejä". Se kommentti ei mennyt ohi korvieni välistä, vaan jäi roikkumaan johonkin pitäis vaan toteuttaa-tasolle. Suoraan sanottuna sellaisia meikkileikkejä ei ole oikein voinut tehdäkkään kun kämpässä on asunut joku toinen.. nyt kun asuu yksin, on paljon luontevampi näyttää pelle-hermannilta vapaa-aikana kun kukaan ei ole nauramassa. Toivomuksia siis saa ja kannattaa aina laittaa :--)

7 kommenttia:

Mirppu kirjoitti...

mäh, miksen mä ollut himassa tänään :( joudun oottelee omia tuotteitani varmaan ens viikkoon! hauskan näkösiä noi luomivärit muute!

Piud kirjoitti...

Tosta maybellinen bb-voiteesta ois kiva saada arviota! :)

Läähätän täällä noiden Essien lakkojen perään, ite en raaski laittaa 15 euroa kynsilakkaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Asut yksin?? Ero vai asumusero? :o

loinen kirjoitti...

Luomiväreissä näyttäis olevan just mulle sopivat sävyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän se ole mainittu jo aiemmin, että ero. Jos et seuraa tarkemmin, niin miksi olet noin kiinnostunut?

Mirette kirjoitti...

Mirppu: Noo, hyvää kannattaa odottaa :)

Piud: Joo! Ehdottomasti. Mä kokeilin sitä jo, ja se on ainakin todella vaalea, eli nyt kerrankin sellainen bb-voide joka sopii myös vaaleahipiäisille :) Varmaan nyt kun rusketus alkaa hälvenemään (mikä rusketus) niin tosi hyvä sävy syksyyn/talveen. Ja onhan noi essiet joo kalliita, itse en oikeasti varmaan myöskään raaskisi laittaa 15e, mutta on ne kyllä laadukkaitakin. Tosi kestäviä!

Aonyymi: Ero. :)

Loinen: Joo! Tosi kivoja, ja sillee neutraaleja ainakin noissa paleteissa mitä itse sanoin. :)

Anonyymi: Draama kiinnostaa aina ihmisiä x)

Maukku kirjoitti...

Toi maybellinen bb on ihan paras! Luomivärit näyttää kivoilta, kerro ja näytä sitten miten pigmenttisiä ne sit silmissä on!