31 elokuuta 2012

Isadora Dynamic Lash growth mascara & crowth serum

Sain testattavaksi Isadora Dynamic Lash growth mascaran & crowth serumin.  Selosteessa lukee "Pidemmät, vahvemmat ja paksummat ripset vain neljässä viikossa".

Miten Dynamic Lash Growth toimii? Dynamic Lash Growth sisältää tehokkaita peptidejä ja kasviuutteita, jotka saavat ripset kasvamaan nopeammin. 

Mikä vaikutus tuotteilla on? Kliiniset testit ovat osoittaneet ripsien pidentyvän keskimäärin 20 % neljän viikon aikana käytettäessä joko maskaraa tai seerumia, tai jo kahdessa viikossa käytettäessä molempia tuotteita. 

Miten niitä käytetään? Maskara: Käytä päivittäin ripsivärinä. Seerumi: Käytä yöhoitona puhtaisiin ripsiin. Toivotun vaikutuksen aikaansaamiseksi on tärkeää, että käytät Dynamic Lash Growth’ia joka päivä. 

Onko tuotteen tehoa tutkittu? IsaDora on käyttänyt riippumatonta tutkimuslaitosta ja tuotteen teho on todennettu kliinisesti silmälääkärien valvonnassa 20 naisella. Tulokset osoittavat että 30 päivän säännöllisen käytön jälkeen ripsien luonnollinen kasvu tehostuu 169 % ja ripsien halkaisija kasvaa 13 %.

+ Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. Isadora ei käytä koskaan eläinkokeita. 

Lukemani perusteella osa ripsiseerumeista on ihan huttua. Tämä on kuitenkin ensimmäinen ripsiseerumi /mascara jota testailen, joten tarkkailen erittäin mielenkiinnolla tapahtuuko ripsissä jotain muutoksia. Aion käyttää näitä kumpaakin joka päivä, jotta parin viikon päästä saataisiin katsaus onko jotain muutoksia tapahtunut. Lopullisen tuomion nämä tuotteet saavat sitten syyskuun viimeinen päivä :)
Lähtötilanne on siis tämä (kuvat otettu 31.8.2012). Ripseni ovat omalla mittapuullani tällä hetkellä todella lyhyet. Ripsipidennyksien jälkeen puolet ripsistä on tippunut pois ja itse huomaan että ne ovat myös lyhyemmät.  Värjäsin eilen ripset ja kulmat kestovärillä, eli ne ovat vain normaalia tummemmat mitä yleensä. 
Ripsarin ja seerumin harjat ovat kumpikin samanlaisia. Levitys onnistuu näillä hyvin. Seerumin levitin eilen ensimmäistä kertaa illalla suihkun jälkeen kuiviin ripsiin enkä aistinut mitään kirvelyä/kuumotusta vaan ripset tuntuivat luonnollisilta, mikä on hyvä asia. 

Tänä aamuna levitin ripsiväriä ja pelkäsin että tuolla harjaksella ei saisi kovin tuuheaa/pidentävää vaikutusta. Mielestäni jälki oli kuitenkin ihan ok siihen nähden millaisessa kunnossa ripseni ovat tällä hetkellä. Eli tässä vielä ns. lähtötilanne ripsivärin kanssa. 

Isadoran Dynamic Lash Growth Mascara ja seerumi tulevat kauppoihin syyskuun alussa ja niiden molempien hinta kaupassa on n. 21,50€. Tuotteita myyvät esim. Anttila, Sokos, Stockmann, Kicks sekä suurimmat Citymarketit ja Prismat.

Odottakaamme innolla millainen lopputulos näiden kahden tuotteen combokäytöstä tulee. :) 

3 kommenttia:

Kake kirjoitti...

Hei just hyvä! Just eilen kattelin näitä Kampin Anttilassa ja arposin, et mahtaako olla hyviä. Miettisin, et jos on ihan susipaskoja, ni kalliita on sihen nähden, mutta jos onkin hyviä, niin tolkuttoman paljon halvempia, kun tuo Neulash, mitä oon käytellyt aiemmin, joka ainakin toimi.

Mirette kirjoitti...

Kake: joo, pitää vaan sitkeesti nyt levitellä joka päivä ja odotella tuloksia. Kuukauden päästä sen vasta sitte näkee :(

Maukku kirjoitti...

siis what ai ihan ok lopputulos - siis toihan on ihan mahtava combo, näköjään! Näyttää ihanilta, pitkiltä, kaarevilta ja luonnollisilta ripsiltä! Superjees! Kuukauden päästä noi ripset on varmaan pidemmät ku sun hiukset.