23 elokuuta 2012

Indica-Mirre

 "Entä jos elämän ikuinen virta...."


Päätin yksi päivä yhdistää tämän vihreän mekon hieman arkisemmin. Mustat pillifarkut, tennarit ja neuletakki. Näistä kuvista näkee hieman paremmin millainen mekko on kysesssä, tästä kuvasta ei oikein saanut selvää. Harmi kun näistä kuvista puuttui se yksi suuauki-poseeraus. Muuten olisi ollut koko poseeraskombo kasassa.

Yyh, äsken pyöräilin töihin sateessa. Kiva olla puolet päivästä ihan litimärkä. Toisaalta tuo ilma sopii täydellisesti omaan mielialaan. Mulla meni eilen hermot lopulta totaalisesti imurin kanssa. Matto näyttää siltä kun sitä ei olisi imuroitu puoleen vuoteen vaikka imuroin sen ainakin kerran viikossa. Ostin sitten uuden pölypussin ja ajattelin innoissani että kyllä nyt lähtee karvat ja muut piiperinmarjat vauhdilla. Fail. Mitä, imurissa oli erikseen joku vammanen suodatin mikä olisi pitänyt myös ilmeisesti vaihtaa. Lopulta en saanut imurin kantta edes kiinni ja hakkasin sitä väkisin joka suuntaan. Nyt se makaa epäkuntoisena raatona minun rojukaapissa. Eniten mua yleisesti ärsytti tässä koko kombossa turhat ostokset. Se että maksan 7e jostain jonka luulen olevan ratkaisu minun ongelmiin, ei olekkaan.  Seuraava vaihe olisi ostaa oikeanlainen suodatin, siis Mielen. Maksaa varmaan joku 20e. Onneksi on kohta synttärit, tiedän jo mitä haluan synttärilahjaksi. Uusi imuri, kiitos. Siihen asti voin elää paskassa (Täytän 24 17.9. :D).

Olenko ainut jolle iskee välillä tämmöisiä hermoromahduksia pienistä asioista?

Loppuun vielä pari biisiä, joita olen soittanut repeatilla joka päivä. Ah, hermo lepää kun kuuntelee näitä. 

12 kommenttia:

katja kirjoitti...

Et oo ainut todellakaan! Mie saan raivonpuuskia mm. siitä, jos en saa limpparipulloa auki.. Tai jotain muuta ruokapakkausta. Minkä takia niistä pitää tehä sellasia et tarvitaan vähintään moottorisaha avaamiseen??

Pita kirjoitti...

Noi vihreet sävyt näyttää tosi hyvältä ton sun tukan kanssa. Itekki haluisin käyttää joskus vihreetä, mut en oikein osaa. Ps. Kai on syndepaardit tulossa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä ihan super kivan olonen ja näkönen misukka! Ja älä pelästy, sanon tän ihan täysin heterolla tavalla :D

NELLI kirjoitti...

mää kans flippailen välillä vähän vaikka mistä eli ei hätää se on ihan normaalia :D just joku perus surkeiden tapahtumien sarja, tai joku juttu ei toimi/aukea/mene kiinni....
hienosti oot yhdistänyt ton mekon arkeen ! ja kiva tää asu muutenkin :)

Mirette kirjoitti...

Katja: Haha, hyvä että en ole ainut lyhytpinnainen :D Kaikista pahinta on jos joku todistaa tommoisen maanisen raivokohtauksen kuten "Miksi tää pussi ei vaan aukea" ja sanoo siihen jotain "rauhotu, se on vaan pussi" - Tuli irti. :D

Anonyymi: haha, kiitos. Se on hyvä asia se. :D Mun on itse vaan aina vaikea ymmärtää tollaisia kommentteja kun tiedän että olen niin outo.

Kake kirjoitti...

Joo, ihan on tuttua kauraa naurettavan pienestä sekoilu. Se on se tippa, mikä saa maljan herahtaa yli.. Tää päivä on ollut kaiketi ihan ok, mut mulla on joka ikinen asia ollut tommonen imurityyppinen vitutus tänään. Hirvee päivä, ÄÄ, pääsispä jo nukkuu.

Anonyymi kirjoitti...

"Mun on itse vaan aina vaikea ymmärtää tollaisia kommentteja kun tiedän että olen niin outo."

Hei, sä oot hyvällä tavalla outo :D Muistan aina ku koulussa vedit kaikenmaailman maikeltsäksön-imitaatioita ja ne oli ihan kuoleman hauskoja! :D

-viivi

Anonyymi kirjoitti...

ohmygod oot niin nätti ja ihana ja yhyy :(((((

Anonyymi kirjoitti...

Käviskö siihen imuriin sellanen leikattava suodatin, esim. Rainbow:

Rainbow Pölynimurin aktiivihiilisuodatin 2 kpl
http://www.rainbow.fi/tuotteet/rainbow/muut/siivoustarvikkeet/rainbow-polynimurin-aktiivihiilisuodatin-2-kpl/

Rainbow Pölynimurin mikrosuodatin ja moottorisuodatin
http://www.rainbow.fi/tuotteet/rainbow/muut/siivoustarvikkeet/rainbow-polynimurin-mikrosuodatin-ja-moottorisuodatin/

Anonyymi kirjoitti...

Tähän on pakko tehdä anonyymi tunnustus. Olen oikea raivokuningatar. Sillon kun raivostun, niin raivostun kunnolla. Joskus ihan itteeniki pelottaa ja tavaraa hajoilee. Tai siis ei hajoile, vaan hajotan. Toistaiseksi en oo tainnu ketään lyödä, vaikka ei oo kaukana ollu sekään... joo, pitäis varmaan mennä hoitoon.

Mira kirjoitti...

ENTÄ JOS ELÄMÄN IKUINEN VIRTA KATKEAA KUIN LAHONNUT SILTA?!?!?!

Oot niin jäätävällisen kuuma tossa sun tukassa ja noissa sun smaragdisissa geareissa, oot niin upee et meinaa pissa päästä.

Mira kirjoitti...

Ja jos joku ragee turhasta ni se on meitsi, kuten oot monesti joutunu todistaa. :DD