20 heinäkuuta 2012

Maybelline Color sensational Popsticks

Bongasin kesäkuussa Miran blogista hehkutus-postauksen näistä Maybellinen herkullisista Color sensational Popstick -kiiltopunista (ja/tai huulikiilloista, punakiilloista, huulipunavoiteista) ja olin heti myyty. Iski taas perinteinen "pakko saada"-hinku. Ja nyt minulta löytyykin sitten ne kaikki. 
Ulkonäöltään ne muistuttavat hieman tikkareita/ja tai mehujäätä ja tuoksuvat aivan karkilta! Kiiltopunat ovat koostumukseltaan huulirasvamaisia eli väriä tarttuu vain vähän huuliin.

Sävyt oikealta vasemmalle: 010 Pink Sugar, 020 Tropical Pink, 040 Crystal Pink, 060 Citrus Slice, 080 Cherry pop.
Tässä vielä erikseen sävyt huulissa. Ignoratkaa viiksikarvat. Punien ideanahan on näyttää huulillla juuri siltä, miltä ne näyttäisi mehujään imeskelyn jälkeen :D 

010 Pink Sugar


020 Tropical Pink


040 Crystal Pink


060 Citrus Slice


080 Cherry pop.
Mielestäni kaikissa sävyissä olisi saanut olla ihan hivenen enemmän pigmenttiä (niinkuin viimeisessä, 080 Cherry popissa, jossa on juuri sopivasti). En usko, että huulirasvojen/kiiltopunien "idea" olisi siitä silti kadonnut... nyt kun sävyt 010 ja 060 eivät tunnu näyttävän oikein miltään huulilla. Tykkään silti näistä todella paljon. Nyt ei tarvitse enää sotkea sormia ja taputella "vähän väriä" huulipunista huulille, kun on juuri sopivan luonnolliset sävyt valmiina :) Lumenen huulitussi on vihdoin saanut kilpailijan! 

Omaksi lempparikseni osottautuikin siis yllätys yllätys, tummin sävy 080 Cherry pop ja alla vielä kuvaa missä sävy hahmottuu hieman paremmin. Yritin ottaa myös muista sävystä naamakuvia, mutta niissä on taas killerit ilmeet että en kehtaa julkaista niitä, haha! Ps. Suosittelen myös sävyä  020 Tropical Pink.


Miltäs nämä Maybellinen Color sensational Popstickit vaikuttaa? Oletteko jo testaillut? :)

*Tuotteet saatu.


14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oonko minä nyt ihan tyhmä vai oisko tuossa yhteiskuvassa tarkoitus olla "sävyt oikealta vasemmalle" eikä "vasemmalta oikealle" ? :D

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: hyvä! :-D arvasin että tossa on jotain vialla. T Mirette joka joutuu aina miettiä kumpi on vasen ja kumpi oikea :-D korjaan sen!

Anonyymi kirjoitti...

onko nää saatu testiin vai ootko ite ostanu? ois meinaa ihan kiva aina saada tietää jos on (piilo)mainontaa vai ei.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: saanut nämä. Joka kerta vaan kun kirjoittaa "sain nämä" niin kaikki sanoo "sä oot ihan korruptoitunut ja ei kiinnosta lukee blablablaa" vaikka kirjoitan kyllä omien intressieni mukaan ja olisin voinut ihan hyvin ostaa nämä itsekkin ja kirjoittaa sen myötä (niinkuin yleensä teen). Mut se termi "sain" saa kaikki aina kavahtamaan jostain syystä. Kyllä mä voin sen mainita tästä lähtien jos se pahasti kaivertas :)

Mirette kirjoitti...

Ps. Addaan saatu-maininnan loppuun kun pääsen koneelle

Salka kirjoitti...

Näyttää hyvältä, tuollainen kevyesti väriä antava tuote olisi niin mun juttu! Huulikiillot ovat suuri nono, tämä voisi olla siis ihan jees tuote :)

Mirette kirjoitti...

Salk: joo sama mulla. Siksi noi on kivoja. Ja ne Lumenen huulitussit kannattaa testata :)

Anonyymi kirjoitti...

mitä luulet, miten toi cherry pop toimii sellasen ihmisen huulilla, kenellä on luonnostaan suht punaset huulet?

mua kiinnostas toi kovasti, mut en haluais välttis ostaa, jos se ei näytä mun huulilla miltään :/

aba kirjoitti...

Ihan äly ihania sellaiselle "en halua olla liian huulipunainen"-päiville. Luvli.

Laura K kirjoitti...

ihanan hentoja värejä! pitääpi kokeilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Noi tuoksuu ja näyttää ihanille mutta mun mielestä niistä jää huuliin sellainen tunne kuin niissä olisi jotain vahaa tms :D Sen takia en ite tykännyt kun testasin.

Jonna kirjoitti...

Ostin itse tuon oranssin ja se on kyllä ihan kiva!

Olisin toivonut, että se antaa hieman enemmän väriä, mutta ihana tuoksu kompensoi<3

Anonyymi kirjoitti...

löytyyköhän lohjalta näitä mistäään?

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: sokoksella oli Ainakin alePöydässä nämä Ovat muistaakseni kausituotteita, että syksyllä ei taida olla enää myynnissä //