19 heinäkuuta 2012

Essie summer 2012

Oma kynsilakkakokoelmani on laajentunut tänä vuonna ihan huimasti ja on melko surkuhupaisaa kun en pysty käyttämään oikein mitään niistä kun on tällä hetkellä nämä akryylit kynsissä. Aionkin pitää varmaan pienen rakennekynsi-tauon että pääsen oikeasti kunnolla testailemaan näitä kaikkia ihania lakkoja joita olen ostanut tai saanut. Näitä herkkusävyjä on nimittäin todella sääli pitää vain piilossa laatikossa. Onneksi kynsien lakkaushimoa hieman tuudittaa oma siskoni, joka on kiltisti lainannut lakkojani täällä Lohjalla ollessani. Siskollani oli toiveena ennen tänne tuloa, että "ei mitään pinkkejä lakkoja, kiitos". Toin varmaan 20 erilaista eipunaista-lakkaa tänne mukanani :D Varpaankynnet on kyllä vaihtanut väriä aika tiuhaan tahtiin, mutta en viitsi ottaa niistä kuvia.. koska varpaani, no ne eivät ole mitkään söpöimmät, terveisin hobittijalka88.

Uusimmat lisäykset kynsilakkakokoelmaani (joka on tällä hetkellä jo aika hurja) ovat Essien ihanat kesäsävyt. Vasemmalta oikealle: Off the shoulder, Bikini so teeny, Fear of desire, all tied up, mojito madness ja cascade cool. 
Tällä hetkellä suurimman testaushimoni on sytyttänyt kermaisen vaaleanpunainen sävy: Off the shoulder. Se näyttää hieman siltä mansikkakastikkeelta johon spice icessa dipataan pehmiksiä.:-D Nom nom nom! 
Nämä lakat tulevat varmasti vilahtelemaan vielä useasti eri yhteyksissä kunhan pääsen testailemaan.:-)

Mikäs on sinun lempparisävysi tästä Essien Summer 2012 -kokoelmasta?

*Tuotteet saatu.

3 kommenttia:

Nannica kirjoitti...

Ompas tosiaan herkullisen värisiä lakkoja! :)
Itse olen vasta tänä kesänä alkanut innostua värikkäistä lakoista. Noista söpölle, pirteälle ja herkulliselle näyttää tuo oikean puolimmainen cascade cool. Nam! :)

Anonyymi kirjoitti...

bikini so teeny! oih mikä väri

Ansku kirjoitti...

Mulla taas on hattivattivarpaat :)