11 kesäkuuta 2012

Punaa huulille

L'oréalin Goodiebagista paljastui myös tämä: L'Oréal Paris Color Riche Intense -huulipuna.  "Hoitava ja kosteuttava huulipuna, jossa intensiiviset sävyt!". Tämä oli oikeasti aika mukava yllätys, sillä väri jonka sain, on aikalailla semmoinen mitä ei tulisi normaalisti varmaan edes ostettua.
Sävy on  370, Crazy Fuchsia.
Minusta oli ihanaa että heti kun ensimmäisenä avasin punan, siitä tulvahti semmoinen vanha kunnon old school -huulipunan tuoksu... tuoksu jolta äitin punat aina tuoksui.
No to self: ensi kerralla kun otat kuvia huulipunasta, levitä se hieman siistimmin huulille (esim siveltimellä).
Yritin etsiä jostain näiden tuotteiden ideologiaa mutta en nyt googlaamalla ihan löytänyt. Putellin kyljessä lukee kuitenkin Light brunettes. Elikkä toisin sanoen tämän pitäisi mätsätä paremmin brunettien huuliin. Minusta puna on söpön väristä, mutta alla olevasta kuvasta huomaa että sävy toimisi parhaiten ihan pelkistetyn meikin kanssa... nyt vaalea luomiväri + pinkkipuna -combona on ehkä aavistuksen halpamainen, vai mitä mieltä olette? 
Pitää kyllä ehdottomasti alkaa taas välillä käyttämään huulipunaa. Yhdessä vaiheessa kirkkaanpunainen oli pop ja kovassa käytössä.. mutta nykyään minun muu olemus on jotenkin niin ränsistynyt että se näyttää vaan hölmöltä jos huulet on punaisena.

Ihan vain täsmentääkseni huuliani, kaivoin kaapista kaverilta saamani Pertti Palmrothit.

2 kommenttia:

jennimarika kirjoitti...

sulla on niin ihanat noi huulet! :o ja tuo puna on täydellinen!

Mirette kirjoitti...

jennimarika: yritin testata tota punaa ihan in action lauantaina mutta emmä sitten uskaltautunut sen kanssa ulos. pitäis olla muuten jotenkin niin pelkistettynä :D