03 kesäkuuta 2012

PET HEAD

Sain työkaverilta Tyynelle tämmöisen Pet Headin Dirty talk shamppoon. Kävi hyvä mäihä, sillä olen miettinyt jo aikaisemmin tämmöisen ostoa, mutta en ole raaskinut suht kalliin hinnan vuoksi (19,90e-24e)

"Pet Head Dirty Talk shampoo vain cooleille koirille – aika ottaa haaste vastaan ja pestä likaisinkin koira putipuhtaaksi tehokkaan tuoksushampoon avulla. Tämä vaikuttava, mutta hellä koostumus neutralisoi pahat tuoksut eikä vain peitä niitä! Leivinjauhe ja Ordenone toimivat yhdessä raikastaen turkin. Kaikkien Pet Head -tuotteiden pH on sovitettu eläimille, eikä niissä ole parabeenia, öljyjohdannaisia, rikkiä eikä muita haitallisia ainesosia.  Tuoksu: hedelmäfantasia". 
Tyynekin selkeästi tykkäsi ainakin pullon ulkoasusta.

Nuuuh!
Ehkä jopa vähän liikaakin....
Otin pullon sitten tämän photoshootin jälkeen pois sen suusta ja vein vessaan omalle paikalleen .. mutta mitä kävikään pari päivää sitten. Meikkailin aamulla tapani mukaan vessassa. Tyyne oli käynyt salakavalasti nappaamassa pullon suihkun lattialta ja vienyt sen olkkariin. Osa shamppoosta oli levinnyt matolle ja korkki...
... No korkki sai uuden muodon.
Perjantaina pääsin sitten tositoimiin ja kostoksi tästä tuhotyöstä - pesin Tyynen. Kyllä tuoksui sen jälkeen hedelmäiseltä! Minä sen sijaan märältä koiralta.

1 kommentti:

Mira kirjoitti...

Hahhahaha, Tyyne on niin rock. <3 Aah pystyn melkeen haistaa ton hedelmäisyyden!