08 kesäkuuta 2012

L'ORÉAL PARIS NUDE MAGIQUE BB CREAM

BB-voiteista minulle tulee ensimmäisenä mieleen vain Garnierin ärsyttävä mainos, jossa hoetaan n. 100x "BB, BB, bb, BEEBEEE". Se on silti ollut toimiva, koska itsekkin juuri muutama viikko sitten ostin itselleni vihdoin sen Garnierin BB-voiteen. Minun on myös pitänyt tehdä siitä teille arviota, mutta se on vaan jäänyt (en ole jaksanut ottaa ennen/jälkeen-kuvia. Sorry. Nyt päätin kuitenkin samantien tehdä arvion tästä L'oréalin versiosta, sillä se tuntuu nyt olevan enemmän ihmisten kiinnostuksen kohteena. 


Mitä se lupaa?
"Innovatiivinen ja monitehoinen BB-voide. Uskomaton teknologia: Uraauurtavan ja dynaamisen teknologiansa ansiosta Magique Nude BB Cream voide muuttuu silmiesi edessä. Monimuotoiset värihiukkaset tekevät Magique Nude koostumuksesta ainutlaatuisen koostumuksen. Levitettäessä voidetta iholle sen voidemainen koostumus mukautuu kaikkiin ihonsävyihin. BB-voide, jonka koostumus muuttuu välittömästi silmiesi edessä.

Monitehoinen tuote joka kosteuttaa ihoa 24 tuntia,  peittää ihon virheitä, luo nudevaikutelman, sisältää vitamiineja ja UV-suojan."

L'oréalin BB-voide on siis tuote jonka tarkoitus on tehdä enemmän nude ja mattamainen pinta kuin "heleä". Tämä tuli minulle ainakin yllätyksenä, sillä oletin aluksi että voiteen ideana on saada sellainen "heleä, kuulas" lopputulos, mutta siihen tarkoitukseen on erikseen Lumi maqique-tuotesarja, jonka the juttu on juuri se valo ja sen kanssa heijastelu. Omalla must have -ostoslistallani on vieläkin L'Orealin Lumi Magique Primer, josta Mirakin kirjoitti ylistyspostauksen  maaliskuussa. Uskon että tuo + sävyttävä kosteusvoide saa aikaan aivan mielettömän lopputuloksen ja se voisi toimia superkombona näin kesää ja aurinkoa ajatellen.

No, mutta palataanpas nyt sitten tähän testaukseen. Varoitus. Nyt tulee järkyttävännäköistä killerilookkia ilmeiden osalta, mutta ignoratkaa ne ja keskittykää voiteeseen.

L'oréalin BB-voide näyttää aluksi joltain shimmerivoiteelta. Kuvasta pystyy näkemään pikkuiset rakeet jotka rikkoutuvat levitysvaiheessa.
 Levityksen jälkeen pallurat rikkoutuvat/sulavat ja voiteen väri alkaa muotoutua. Vähän huono kuva, mutta jos tarkkaan katsoo, voitte huomata pienen voiteen muodostaman sävyeron.
 Oma BB-voiteeni on sävyltään Fair, mutta mielestäni ainakin vielä liian tumma tähän naamaan. (Jersey Shore tan - here I come). Sitten näihin järkkyihin Ennen ja jälkeen -kuviin.

Ennen

 Jälkeen
 Ennen
 Jälkeen
 Ennen
 Jälkeen
 No, tätä on vähän vaikea arvioida siitä suhteesta, että väri on vaan väärä. Jos tästä olisi olemassa vielä vaaleampi versio, se saattaisi ehkä maastoutua paremmin kasvoihini. Nyt lopputulos on aika teini. BB-voide on selkeästi eri sävyinen kuin muu ihoni. Tämä tosiaan oli nyt ensimmäinen testauskertani, joten jälki voi vielä muuttua kun opin levittämään voidetta paremmin. Sen voin kuitekin rehellisesti sanoa, että voiteen levittäminen naamaani oli työläämpää kuin normaalin meikkivoiteen levitys koska seassa oli niitä pieniä rakeita. Rakeet tuntuivat hassulta, ehkä vähän siltä että naamaan laittaisi jotain mietoa kuorintavoidetta. Lopputulos oli kuitenkin matta, niin kuin oli ideanakin.

Aion antaa tälle BB-voiteelle kuitenkin vielä uuden mahdollisuuden. Ehkä pitää odottaa että iho saa vähän rusketusta. Tai sitten vaan spreijaan muun ihoni täsmäämään naamanväriä. 

Oletteko testannut jo L'oréalin BB-Creamia?
Mitä piditte tuotteesta?

3 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Ai siks sul oli se jersey shore tan... :D

Mirette kirjoitti...

Miina :D hahah

veerra kirjoitti...

mä kokeilin tosta jotai testeriä, nii mun naamasta tuli ihan oranssi! :( mut tykkäsin kyl muuten siitä mitä se teki naamalle, et jos sais vaan vaaleampana ni ostaisin kyl :)