04 kesäkuuta 2012

Four reasons Cream Mousse

Sain huhtikuussa Miraculos Oy:ltä testattavaksi muutamia hiustuotteita. Yksi niistä oli tämä: Four Reasonsin Cream mousse - hoitava ja siloittava muotovaahto. Putelli pääsi juuri loppumaan ja nyt ajattelin kertoa pientä arviota siitä.

Tuoteselosteessa sanotaan: "Hoitaa ja antaa pehmeän tuen. Lopputuloksena kauniin kiiltävät ja luonnolliset hiukset. Silottaa hiuksen pintaa. Kaunis ja hoidettu kampaus syntyy käden käänteessä! Sopii erinomaisesti kiharille hiuksille - korostaa kiharaa. Tuoksuna raikas aloe vera.".   

Aluksi töräytin kädelleni ison palleron vaahtoa, sillä luulin että tämä toimii niin kuin normaali muotovaahto (muuttuu isoksi kevyeksi palloksi). Virhe. Tämä nimittäin ei ole koostumukseltaan kuin normaali muotovaahto vaan enemmänkin samantapaisesti toimiva kuin aikaisemmin testailemani Aussien conditioning mousse. Vaahto tuntuu ensin paksulta, mutta muuttuu käsissä nopeasti löröksi. 
Vaahto tuntui aluksi liian tuhdilta ja limaiselta hiuksiini ja pelkäsin että tämä aiheuttaa nyt ne aina pelätyt ghettokiharat... mutta toisin kävi. Vaahdon kuivuttua hiukset tuntuivat siltä, että niissä ei olisi muotoilutuotetta ollenkaan. Hiukset tuntuivat pehmeiltä ja kiharat näyttivät kimmoisilta ja kauniilta ilman ylimääräistä pörröä. Siis aivan loistava tuote!
Sittemmin kun olen moussea käyttänyt,olen tajunnut annostella sitä vähän paremmin. Aina silti purkin suulta tursuaa jotain ylimääräistä.. mutta se ei ole niin vakavaa siihen nähden miten hyvin tuote kiharissa hiuksissa toimii. Tätä pitää kyllä hankkia lisää, mutta tällä kertaa isommassa pullossa. Nyt pohdin vain että kuluuko tuote helposti loppuun... eli ei ole kovin riittoisaa, vai olenko vain normaalisti tottunut isompiin putelleihin jotka kestävät paljon kauemmin ja siksi en osaa verrata riittoisuutta tähän pikkupulloon. Myös tuoksusta iso plussa, se on ihana!

Eli kaikki pörröpäät jotka olette kyllästyneet siihen että muotovaahto aiheuttaa koppurat kiharat  - tässä teille pelastava tuote, joka todella hoitaa ja siloittaa hiuksia mutta myös muotoilee!  Ainut jolle en suosittele tätä, on "kovaa pitoa" kaipaaville. Siihen tämä tuote ei mielestäni sovellu. 

Ps. Olisin laittanut kyllä kuvia hiuksistakin, mutta tuote pääsi vahingossa loppumaan ennen "ennen/jälkeen"-kuvien ottamista. :-D

Onko kukaan muu testaillut Four Reasonsin muotoilutuotteita? Mitä piditte :)?

5 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Itte käytän tuota hiuspuuteria. Mahtava aine, kun ei jaksa pestä hiuksia ja jos ne valuu pitkin päätä. Ja sillon, jos on juurikasvua ja tahtoo vähän "häivyttää" sitä. :D Ostin testiksi tuommosen pienen putelin, mutta eihän se nyt riitä mihinkään...

Mirette kirjoitti...

Camilla: Joo mullakin on sitä hiuspuuteria. On se parit muotoilutuote-överit pelastanut :D en niinkään siis käytä rasvaisuuden poistoon, vaan siihen että on vähän lipsahtanut jotain kiiltoseerumia ja sitä kautta suoristuksesta on tullut "vähän klähmänen". Myös suoristuksen kanssa saan vähän kuohkeutta jos suihkuttelen sitä :)

Annia kirjoitti...

Hello!
Your blog is great i joust found it!!

I made a blog a couple of months ago too!
I would really appreciate it if you could check it out and follow if you like it!
Thank you!

http://newfashionorder.blogspot.com/

aba kirjoitti...

PLIIIS älä koskaan muutu samanlaiseksi tylsyydeksi, kun muut blogittaret, jotka saa kaikki samaa kamaa ja esittelee niitä toistensa jälkeen.

Oot niin ihana tuollaisena.

Mirette kirjoitti...

Aba: oliko toi kommentti viittaus tähän postaukseen vai yleisesti? :D koska ainahan mä olen kirjotellut eri mömmöistä :)