14 toukokuuta 2012

Tuksuilua

Minun sisäinen Tuksu heräsi eloon lauantai kun kävin laittamassa itselleni rakennekynnet Kynsistudio Anne Hellstedtillä. Olin alunperin miettinyt että haluan jotain liukuvärin tapaista juttua kynsiin... mutta värit oli vielä hakusessa. Muutamissa blogeissa on vilahdellut semmoisia "galaksikynsiä" mitkä on ollut mielestäni tosi hienoja mutta ehkä liian synkkiä näin kevään kynnyksellä. Tapiteltuani alla olevia glittereitä päätin sitten heivata ajatuksen tummista galaksikynsistä ja totesin että minä haluan pinkit kynnet! Siis minä? Pinkit!
Alla hieman värivalikoimaa... voitte varmaan uskoa että pieni päättämisen vaikeus saattaa iskeä...
Ennen...
 Ja jälkeen....

Bling bling sanon minä! Olen kyllä ihan haltioissani näistä ja näistä tuli mielestäni tosi kivat :) Vähän pitää kyllä ehkä viilata lyhyemmiksi kun tuntuu että tämä kirjoittaminen tietokoneella on aika vaivalloista. Tiedän että nämä eivät ole ihan "Minua", mutta on ainakin hauska kontrasti muun spuge-olemukseni keskellä.

Kynsien lisäksi minulle laitettiin myös ripsienpidennykset. Ripset on pääosin 12-13mm mutta muutama 11mm on myös seassa.

Nyt on kyllä pitkästä aikaa blingi-olo. Hyvällä tavalla :) Nyt kun saisi vielä muun ulkoisen olemuksen täsmäämään tämän kaiken kanssa. T. Taas harmaa huppari päällä.

Niin ja kaikille Lohjalaisille nyt sitten tiedoksi, että Kynsistudio Anne Hellstedtissä on Toukokuun ajan voimassa tarjous: Uudet kynnet 65 € (75€) ja Uudet ripset 55 € (65€). HARJOITTELIJA HINNOIN: Ripset 30 €, Igel-geelilakkaus 20 € ja varpaat akryylillä 35 €.  Eli ei muuta kuin nyt varaamaan kynsi/ripsiaikaa ja laittamaan ulkoinen olemus taas kuntoon kesää varten. :)

Loppuun vielä kuva koko setistä.
T: Wannabe-Tuksu

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauan noi kynnet kestää? Kuinka usein niitä pitää huoltaa?

Mimosa kirjoitti...

Ihanan väriset kynnet! :-) Oon tehnyt siskolle erilaisia kynsiä ja seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä jotkut blingit vaaleanpunaiset kesäkynnet!

Ripsienpidennykset näyttää kivoilta ja haluaisin joskus ehkä itsekin kokeilla sellaisia :-D Tosin en tiedä miten jaksaisin huolehtia niiden huollosta sitten..

aba kirjoitti...

Tuksua susta ei saa, vaikka vähän blingblingiä lisäsitkin. Makeeeeet! Tekee mieli ottaa kynnet itsekin uudelleen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan rohkeeta.

=)

ja edelliseen postaukseen sen verran että valkonen sittenkin tällä kertaa =)

-rekkapirkko

Mira kirjoitti...

Voi aaaaaaah mikä setti, rakastan noita räpsyjä ihan hullun paljon ja myös kynnet on ihan magikaaliset! Kuinka usein noita ripsiä tarvii käydä huoltelemassa? IHANAT! <3

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Riippu pitkälti ihan ihmisestä... mutta yleensä n. 3-4viikkoa jonka jälkeen on hyvä käydä huollattamassa :)

Mimosa: Joo, jostain syystä näin kesän kynnyksellä vaalenanpunainen/pinkki vaan inspaa :)
Joo ja se huoltaminen on kyllä aika kakkaa kun pitää tehdä suht usein jos haluaa että ne pysyy hyvinä :/ mut toisaalta.. aamulla säästää kivasti aikaa kun ei tarvitse alkaa hirveästi meikkailemaan :)

aba: hihii, kiva :) Otaota, kesä tulee! :)

anonyymi: Heh :) no ehkä mä pidän sitten sen valkoisen. Tosin alkaa olla siinä vaiheessa jo aika että jos en kohta palauta toista niin joudun pitää kummatkin kun on vaan se 14pv palautusoikeis :O

Mira: hihii, kiitos :) Ripsiä pitää käydä huoltamassa n. 2-3viikon välein. Itse varasin saman tien huoltoajan kahden viikon päähän.. pysyy sitten kunnossa :) Se riippuu aika paljon liimasta ja pituudestakin.. nytkin nää on aika pitkät, että jos oisin laittanut lyhyempinä niin varmana pysyis paremmin.. tai sitten ainakin kun niitä alkaa tippumaan niin se ero ei oo niin paha :D

Maukku kirjoitti...

No aijai! Ihan kivat noi kynnet on, vaikka yleensä vihaan tuksukyniä! Kivan väriset ja sopivasti blingit! Hell yeaaaaaaaaa