04 toukokuuta 2012

Sensai Mascara 38 C Volumising

Pieni pala kosmetiikkaa taas tähän väliin. Tällä kertaa testasin Sensai Mascara 38 C:n tuuheuttavaa versiota. Sensai Mascara 38°C Volumising on siis vedenkestävä ripsiväri, joka tuuheuttaa ja antaa runsautta ripsille. Poistamiseen tarvitsee vain 38-asteista vettä. Ripsiväri kestää kosteuden, hien ja kyyneleet. 

Kaareva harja  oli muotonsa puolesta todella helppo ja miellyttävä käyttää.

Ja tässä lopputulos. 
Mielestäni tämä on ehdottomasti parempi versio Sensain tavallisesta versiosta, sillä tämä selkeästi myös tuuhentaa. Saatoin ehkä levitysvaiheessa hieman villiintyä liikaa ja ripsistä tuli aavistuksen klähmäset. Tykkään silti lopputuloksesta ja voisin ehdottomasti harkita tämän tuotteen ostamista, varsinkin nyt näin kesällä. Ripsari on myös helppo puhdistaa suihkussa lämpimällä vedellä. Ehkä yksi miinus on siinä, että ripsari lähtee pois klimppeinä joita joutuu vähän nykimään ripsistä (ei varmasti oikeaoppista), kun taas normaalit ripsarit vain ns. sulaa pois (ja samalla tietysti sotkee). Tekisi mieli myös testata tätä Sensain pohjustustuotteen kera. 

T: Melkein kesä-Mire!
Sensain Mascaraa voi ostaa esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta hintaan 29,30€.


4 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Toi on kyl hyvä ripsari! Tosin nyt innostuin kokeilemaan ton sijaan cliniquen samantapaista ripsiväriä, joka siis lähtee pois lämpimällä vedellä ja pitää ripset kaarevina :-) En osais varmaan ees käyttää enää sellasia, mihin tarvii jotain meikinpoistoaineita - noi vedellä lähtevät on niin superkäteviä :-)

LauraL kirjoitti...

Ootko paljon joutunut taivuttaan ripsiäs? Näyttää kyllä hyvältä, totahan vois vaikka kokeilla.

RagDoll kirjoitti...

Tuota en ole testannut, mutta sitä toista Kanebon 38 kylläkin. Ei meinannut lähteä irti kuumallakaan vedellä ripsistä. =/ Meinasi vain omat karvat lähteä mukana.

Mira kirjoitti...

Ääh oot nii kuuma. :/