07 toukokuuta 2012

Keikka-asu

Maanantai. Nyt on niin maanantai. Duunissa on tänään taas dedis ja itselläni on menossa hirveä raivotaitto. Tuhat asiaa mitkä pitäisi saada tänään tehtyä ja takaraivossa jyskyttää viikonlopun riennot. 

Perjantaina sisko ja veli tuli yökyläilemään. Ostettiin hirveä määrä herkkuja, katsottiin lätkää (tai no minä katsoin), käytiin koirapuistossa ja vaan hengailtiin. Oli kyllä kivaa :) Lauantaina käytiin uudestaan puistoilemassa, syötiin, katsottiin Housen kahdeksannetta tuotantokautta ja illalla lähdin katsomaan 15MBTD:n keikkaa Semifinaaliin. 

Lauantaina iski päälle tietysti hirveä asukriisi kaiken läskeilyn jälkeen joten päädyin taas samaan tylsään  ja turvalliseen ratkaisuun. Asusta puuttuu vielä korut, mutta muuten noilla mentiin. Keikka oli kyllä mielestäni superhyvä ja oli muutenkin oikein kiva ilta (..vaikka mielestäni loppui taas vähän kesken...) Ennen puoli kolmea olinkin jo kotona :-)


8 kommenttia:

Henje kirjoitti...

Jäitkö hetkeksi diskoilemaan lauantaina Tavastialle? Taisin nähdä sut siellä, tunnistin tatuoinnit hehe :--D

Mirette kirjoitti...

Henje: Juu, jäin! Me oltiin siinä varmaan joku tunti mutta sitten lähettiinkin :( yhyy. No joskus parempi näinkin että lähtee ajoissa kotiin.. meinasin nimittäin nukahtaa bussiin kotimatkalla, haha.

Laura kirjoitti...

Mirre, jos oltais jääty ni oisko nyt vielä parempi olo? :D

Mirette kirjoitti...

Laura: True that. Tosin nyt missasitte mun turtlet :(

Mira kirjoitti...

HAHHAAHHAAH, TURTLET. :'''DDDDD

emmi kirjoitti...

heissaaaaaaan! miun blogista löytyis siulle haaste<3

Milla kirjoitti...

moiksu ! annoin sulle liebster blog palkinnon ! käys tsekkaas ;) http://petiteschoses-millu.blogspot.com/2012/05/liebster-blog.html

Mirette kirjoitti...

Emmi: Mä en jostain syystä pääse sun blogiin, laitatko vielä sun blogin oson. Kun klikkaan tota sun nimeä, se sanoo "profiilia ei saatavilla" :O

Milla: Iiih, jee kiitos :)