22 toukokuuta 2012

D&G 3 L’IMPÉRATRICE

Tänä kesänä tuoksun raparperin, kiivin, syklaanin, vesimelonin,  myskin, santelipuu sekä greippipuun sekoitukselle. Tässä se nyt on, uusi kauan kaivattu tuoksuni: D&G 3 L’IMPÉRATRICE. 
Olen taas pari kuukautta käynyt nuuskimassa erilaisia hajuvesiä ja yrittänyt etsiä sitä parasta. Kakkosena tämän rinnalla on pitkään hillunut Flora by Guccin Glamorous Magnolia, mutta tällä kertaa hinta ja raikkaus voitti. Toivotaan että tämä hetkeksi nyt tyydyttää minun tuoksunenäni enkä taas ala haikailemaan uutta tuoksua. Sen verran kuitenkin täytyy puolustukseksi sanoa, että minulla on tällä hetkellä käytössä vain yksi hajuvesi ja se on Viktor & Rolfin Flowerbomb, siis vain yksi - minulla! Ja ne jotka tuoksun tunnistavat, ymmärtävät varmasti miksi haluan jotain kepeämpää nyt kesäksi. :)
Itse tutustuin tähän tuoksuun puolivahingossa, sillä mielestäni pullon ulkoasu antaa aluksi mielikuvan jostain todella voimakkaasta ja vanhahtavasta tuoksusta, ja siksi en ole aikaisemmin edes tajunnut nuuhkutella tätä.Ulkoasu voi kuitenkin joskus pettää ja tämä kyllä yllätti todella positiivisesti. Tuoksu on osa isompaa sarjaa johon kuuluu viisi eri tuoksua erilaisiin mieltymyksiin.
Tyynekin ihmetteli uutta tuoksua ja häiritsi minun kuvauksia :D
"Nuff.. ei se ollutkaan niin hyvä"
Mitkäs ovat teidän tämän kevään/kesän tuoksulemppareita?

4 kommenttia:

Maria Morri kirjoitti...

Mäkin hankin juuri uuden hajuveden, L´eau de Chloén, samaisen Chloé-merkin tuoksu. :) Ihanan raikas ja keväinen!

Hihi, Tyyne on selkeästi hajuekspertti. On sillä ainakin tarkka nenä! Estetiikan taju siltä tosin ehkä puuttuu niiden tuoksujen suhteen... :D

Mirette kirjoitti...

Maria Morri: Joo siis itseasiassa, mä kävin tota Chloéa eilen haistelemassa koska se oli tässä Trendin "miestestissä" pärjännyt lempparina.. Omaan nenään se oli kuitenkin jotenkin liian pistävä ja ehkä jopa maskuliininen. Eilen vielä ruiskasin sitä tuohon käteen ja koko työpäivän haistelin niin noup, ei mun juttu :)

Työkaveri kyllä sanoi taas että hänen mielestään se oli tosi jees.

Joo, on kyllä :D hihi.

Heidi kirjoitti...

Ostin Calvin Kleinen Beautyn, josta tuli heti lempparituoksu. Myös Diorin Miss Cherié kolahtaa täysillä - en koskaan tuu kyllästymään kyseiseen hajuveteen :)

xx

hauska kesän alkua! :)

Lenore kirjoitti...

meitsilki on toi! :D