05 toukokuuta 2012

Beauty Society Enormous Lash -ripsiravinne

Sokoksen nettikauppaa eilen plärätessäni bongasin tämän uuden tuotteen: Beauty Society Enormous Lash - ripsiravinne!


Mikä se on ja mitä se lupaa? Ripsiravinne, joka vahvistaa, pidentää ja tuuhentaa luonnonripsiä. Soveltuu myös erinomaisesti ripsienpidennyksen jälkeen korjaamaan vaurioita tai käyettäväksi pidennysten käytön aikana vahvistamaan omia ripsiä. Väritön koostumus. Hoitoseerumia levitetään ripsien juureen aamuin ja illoin. Tuloksia odotettavissa 45-60 päivän käytön jälkeen.

Tahtooooo, mutta hinta kirpaisee - ihan niin kuin muissakin ripsiseerumeissa. Ollaan työkaverin kanssa jo pitkään himoittu Neulashia, mutta jätetty ostamatta hinnan vuoksi. Tämä on aika samaa hintaluokkaa, mutta olisi nyt tosiaan tarjouksessa tarjouksessa 72,50 € (norm. 103,00 €). Neulashista olen aidosti kuullut vain hyvää, mutta muista versioista en niinkään. 

Nyt kaipaisinkin hieman vinkkejä ja kokemuksia teiltä lukijoilta. Toimiiko? :-) 

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuotteen nettisivuilla lukee, että se on prostaglandiinivapaa. Prostaglandiinit nyt vaan sattuvat olemaan se ripsiä kasvattava ainesosa. Tuote ei siis toimi. Osta Revitalashia Amazonista, maksaa n. 80 euroa postareineen ja toimii takuuvarmasti. Niin minulla, kuin kaikilla työkavereillani :)

Angela kirjoitti...

Hei!
Mä ostin sen ja kokeilin muutaman kuukauden ajan, kirjoitinkin aineesta blogiini kuvien kera. Lopputulos - ei mitään kasvua tms. 100 euroa meni hukkaan :/ En suosittele

NELLI kirjoitti...

mun blogista löytyy sulle haaste !

http://wannabeplastic.blogspot.com/2012/05/haaste.html :)

RagDoll kirjoitti...

Neulash kesti yli puolivuotta, joten jos sen hinnan jakaa kuudelle kuukaudelle, tulee paljon edullisemmaksi kuin mitkään ripsienpidennykset jne. ;)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: No en olisi tuotakaan tiennyt, höh, kiitos! :)

Agela: Täytyykin lukea se sun testipostaus, mutta kiitos vinkistä... :/

NELLI: Jeeeeee!

RagDoll: Toi on kyllä totta :) Me ollaan työkaverin kanssa yritetty vonkua että se pyytäis toimittajana tänne testiin neulashia... :DDDD mut ei se ole vielä suostunut.. :(

Mira kirjoitti...

AUUUUGH mulleki just suositeltiin tätä kun kävin sokkarilla ettimässä jotain ravintoa ripsille ja se myyjä sano ite käyttävänsä ja sil oli ihan MAAGISET RÄPSYT.

Anonyymi kirjoitti...

oon käyttäny kohta puol vuotta neuLashia, ekat pari kuukautta joka päivä ja nyt kun ne on SUPER pitkät, käytän enää pari kertaa viikossa. suosittelen! sitä saa nykyään näköjään suomestakin, esim. http://duiclinic.fi/tuotteet/55/
ite tilasin "aikoinaan" ruotsista samaan hintaan.