28 toukokuuta 2012

Aurinko armas

Taas yksi viikonloppu takana päin ja edessä uusi työntäyteinen viikko. Väsyttää. 

Lauantaina kävin pyörähtämässä kirppiksella samalla reissulla kun kävin ripsihuollossa. Nappasin mukaani alla olevan bleiserin 0,90€:lla. Ei paha. Olkatoppaukset vaan hieman häiritsee ja mietin että pitäiskö ne ottaa tuosta takista kokonaan pois?


Battery voisi tästä hyvästä sponssata mua. Huomatkaa nimittäin myös että Tyynekin tykkää Battery strippedistä. Tai ainakin tölkistä...


Toivottavasti ilmat tästä vain paranee entisestään.. nyt oli nimittäin niin ihanaa kun aurinko paistoi ja ei ollut kiire mihinkään :) Tuntuu että pää olisi täynnä kakkaa ja nyt ei jotenkin juttu kulje. Siksi tämänkin postaus on vaan tämmöinen tök-tök-tökkö.

Mitäs te teitte viikonloppuna? 

8 kommenttia:

tuijja kirjoitti...

Olkatoppaukset tuo just hyvää ryhtiä :) Ei nuo ainakaan tuossa kuvassa mitenkään övereiltä näytä. Ihanan kesäisiä kuvia, samoissa fiiliksissä meni munkin viikonloppu!

Anonyymi kirjoitti...

Näin sut lauantaina baarissa, tykkäsin tosi paljon sun vaatteista! :)

Mirette kirjoitti...

tuijja: No noi onki tommosia peittelykuvia kun en sitten kehdannut laittaa jotain kunnollista missä ne korostuu kunnolla :D Mietin vaan että jos on jo valmiiksi isot/leveät hartiat niin ehkä ne toppaukset vähän ylikorostaa.. äh, täytyy fiilistellä :D hih.

Anonyymi: Hehe, kiitoksia :) Mä itseasiassa just viime hetkellä vaihdoin hameen farkkuihin ja korkeat popot tennareihin x) ehkä se sitten toimi. Hih :) Oisit tullut moikkamaan!

aba kirjoitti...

90senttiä? ÄLYTÖNTÄ! Keeper ja just hyvä noin. :)

Heidi kirjoitti...

Munkin mielestä näyttää että noi olkatoppaukset tuo vaan kivasti ryhtiä! Mutta ei toi pahalta varmasti näytä ilman niitäkään.

Ihanan kesäsiä kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Mä meinasin tulla mut en uskaltanu :D

Mirette kirjoitti...

Heidi: Jep, koska mulla on olkatoppaukset jo omasta takaa :D täytyy katsoa onko ne irroitettavat :)

anonyymi: heh, no ens kerralla sitten :) Mä oon aika lepposa.. välillä :D

Ansku kirjoitti...

Kerrankin kirppishinnat kohdallaan! :)