09 toukokuuta 2012

Ahdistus

Dedis pukkaa, kiire kiire ja maailma ahdistaa. Välillä on semmoinen olo kun tekisi mieli nukkua vaan viikko putkeen vailla ajatuksen ajatusta. Onneksi koneella lepää Greyn anatomian 1 tuotantokausi (ajattelin aloittaa hypetyksen),  1 tuotantokausi Game of Thronesia, 5 Tuotantokausi JERSEY SHOREA, 8 tuotantokausi Housea. Niin ja vamppikirjastakin on vielä 30% lukematta! Hyvää "aivot narikkaan"-viihdettä. Sitä juuri nyt kaipaan. Perjantaina itselläni on "talviloma", wuhuu! Lauantaina olisi tarkoitus mennä Lohjalle ottamaan vihdoin taas rakenne kynnet ja räpsyttimet täältä!  En malta odottaa... En vaan tiedä yhtään vielä minkälaiset kynnet pitäisi ottaa... vinkkejä?!

5 kommenttia:

janni kirjoitti...

oujee jersey shore ja house! parhaita! game of thronesia en oo koskaan kattonut, mutta kiinnostais kyllä, koska sitä on niin paljon kehuttu!

Mirette kirjoitti...

janni: gmt on aika insestinen :D ja hämmentävä, mut good!

Mira kirjoitti...

GAME OF THRONES on NIIN HYVÄ!!!! Mun viikot menee odotellessa aina sunnuntaita jolloin tulee kakkoskaudesta aina uusin jakso!! <3 <3 <3 Maailma-ahdistukseen auttaa se, et seuraavan kerran ku tuut tänne ni esitän sulle täyden breakdanceshown.

Mirette kirjoitti...

Mira: äääk, mun pitää kyllä äkkiä katsoa eka loppuun että voin siirtyä tokaan! :)

Ja säki voisit tulla joskus Vantaalle breikkaa :(

Mira kirjoitti...

Niin kyl voisinki!