24 huhtikuuta 2012

Wella Pro Series

Sain viime viikolla taas pari uutta hiusmömmeliä työpaikaltani. Wella Pro seriesin Air mousse Volumen sekä 2 Phase  heat & shine sprayn.  Toinen on siis tuuheuttava muotovaahto/"mousse" ja toinen suoristukseen /föönäykseen soveltuva lämpösuoja jonka pitäisi vielä antaa erityistä kiiltoa. Vielä en ole kerennyt tuotteita testaamaan, sillä tällä hetkellä tehokäytössäni on Miraculos Oy:ltä saamani pääsiäispaketin sisältö, mutta palailen näihin tuotteisiin vielä myöhemmin. 

Enemmän näissä kahdessa tuotteessa minua kiinnostaa tuo kiiltoa antava heat & shine lämpösuoja, sillä oma Tresemmen lämpösuojani alkaa vetää viimeisiään ja seuraavaksi olisikin ollut tosiaan hakusessa uusi lämpösuoja. Pieni epäilys tuossa lämpösuojassa on se, että se kun sisältää tuota ns. kiiltomömmöä (ohjeissa lukee että pitää sekottaa kunnolla että kerrokset sekoittuu), niin pystyykö sitä laittamaan myös tyveen ilman greasyhair-vaikutelmaa. Tresemmen Heat Defence on ollut aivan loistava tuote koska se on niin kevyttä (ja tuoksuu hyvälle) eikä jätä rasvaista/lähmäistä lopputulosta. Olen käyttänyt myös mm. Redkenin sekä Cutrinin lämpösuojia ja niistä jää aina vähän semmoinen lähmäinen tunne hiuksiin vaikka ovatkin muuten ihan hyvin toimineet suoristustarpeisiin. Inhoan jos hiukset tuntuvat siltä että niissä on ihan hirveästi jotain ylimääräistä. Mitä luonnolisempi, sen parempi. 

Mikä teidän mielestäni on paras lämpösuoja föönaukseen/suoristukseen?

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mä käytän myös Tresemmen lämpösuojaa, se on kyllä hyvä tuote :) Tosin tällä hetkellä käytössä on Franck Provostin lämpösuoja, päätin vaihteeksi kokeilla jotain eri merkkiä. Kerro sitten mitä mieltä olit tuosta Wellan lämpösuojasta :)

Mirette kirjoitti...

Jonna: Mulla on myös kestänyt tuo tresemme yli vuoden ja se on aika hyvä aika kyllä tuotteelle.. tosin suoristan hiukset about 4kertaa kuukaudessa - jos sitäkään, että sinänsä en ole myös joka päivä käyttänyt. Mutta lupaan infota :)

LauraL kirjoitti...

Ainakin pullot on pirteet!

Mulla on käytössä joku paul mitchellin lämpösuoja (tuoksuu hyvälle) ja swartzkopfin guardian angel-suoja.

Mira kirjoitti...

Ihana näköset pullot ainakin, ostasin ihan jo siks. ::DDD